laupäev, 5. märts 2022

12 tuubi hambapastat

Minu mees on probleemide lahendaja. Kui mina vahel mõtlen, et ühte või teist võiks teha või ette võtta, siis tema lihtsalt teeb ära ja paneb minu ka tegema. Kui ma midagi juhtun mainima, et tahaksin, niisama, lihtsalt jutu mõttes, siis ta insta läheb ja hangib mulle selle.

Miks meil on kodus praegu majapidamiskapis kaksteist tuubi hambapastat Splat? Sest kui tuli juttu Vene kaupade embargost Eestis, siis üldiselt kiitsime selle mõlemad kahjurõõmuga heaks, ainult et mõnest vene hambapastast oli mul veidi kahju loobuda, kasutan ise just brände Splat ja Rocs. Mainisin mehele, et ostan ehk mõned tuubid siis varuks sealt, kus neid veel müüakse ja pole ennetavalt ära korjatud (ma muuseas väga poolt, et Eesti neid kaupu blokkima hakkas, aga väga poolt ka, et olemasolevad laovarud oleks võinud enne ilusti maha müüa, vältimaks arutut raiskamist ja kahju Eesti poepidajale). Järgmine hetk tegi mees juba tellimust Kaubamajast ja tellis mulle kuus tuubi Splati. Siis avastas, et oli võtnud vale sordi, ning tellis teise kuus veel.

Nüüd oleme hambapastaga eluks ajaks varustatud. Kusjuures tema ise sellest Splatist ei hooligi ja hankis endale hoopis Sensodyne'i. Kui ma nüüd mõtlen, siis pani ta mulle ka lapsekäru kotti hoolitsevalt paki nätsu ja veepudeli. Huvitav, kas ta püüab mulle midagi mu hingeõhu kohta öelda...


Kõik asjad meie kodus saavad ka alati insta parandatud! Miski ei võta pool aastat aega, et ära teha, nagu anekdootides. Kui millelgi patareid tühjad, siis vahetab mees kohe ära. Viimati sai öösel tühjaks lapsele kingitud kaisuloom-jänku, mis mängib valget müra ja helendab öösel. Alati teda magama pannes ja öösel alati peale toitmist lükkame jänksi insta mängima ja lapse silmad sulguvad kiirelt. Kui jänks sai tühjaks, teatasin mehele, et SOS, ja ta vahetas kohe samal päeval patareid ning meie kõigi uni oli päästetud.

"Thank you for the jänku," laulsin mehele. 

"The songs he's singing

Thanks for all the joy he's bringing

Who could live without him?"

Mees lõi kaasa: "Definitely not us..."

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar