laupäev, 6. august 2016

Shuffling päriselus

Just vaatasin huvi pärast, et viimastel kuudel olen ma siin blogis pannud pealkirjaks üks kord "Every day I'm shuffling", üks kord "Every day I'm spa-ffling", ja kui üldse mitte midagi pealkirjaks panna pole olnud, panen lihtsalt "Shuffle". Ning igaüks, kes minult Whatsappis on küsinud Mis teed?, on suure tõenäosusega saanud vastuseks Shuffling :D

Lisaks meeldib mulle igal võimalikul ja võimatul hetkel laulda every day I'm shuffling ja sinna juurde tantsuliigutusi teha, mis inimestes mu ümber alati samasuguse reaktsiooni tekitab: please don't...

Sellepärast võib öelda, et olin tsipa elevil, kui täna oma shufflereid päriselus nägin. Nad olidki niisama ilusad ja igat karva värvidesse riietunud nagu oma muusikavideotes. Selleks ajaks, kui mina tööle jõudsin, olid nad juba teenindatud, aga tšillisid meie juures veel tükk aega. Ja üks tüüp tuli ikkagi minu käest midagi ostma. Üliviisakas oli. Ma kaotasin kohe oma elevil plikatirtsu persona ja olin temaga ülikülm ja ametlik. Tegelikult on sellest kahju. Mida ma oleksin sellega kaotanud, kui oleksin ta teed üle andes küsinud: "And would you like it shuffling?"
Ma ei usu, et tal midagi selle vastu oleks olnud :D

Nüüd hakkasin siin veel hilja õhtul nende laule kuulama ja sattusin sellele kohale:
Girl, look at that body 
Girl, look at that body 
Girl, look at that body 
I work out!

Mida ma oskan öelda... ilmselgelt nad workivad out. Seda keha jõllitasin ma küll päris heakskiitvalt. Nagu Kivisaar hommikuprogrammis alati ütleb, das Body.

Aga üks tavaline, mittekuulus klient ütles mulle täna, et olen super. Tal oli vist kiire ja ma tegin talle ülikärmelt (ja muidu mõnusasti) võiku, mille peale ta mulle silma pilgutas ja ütles:
"You're just super, do you know that?"
"Thanks! So are you," särasin ma vastu. Ära minnes hüüdis ta veel kelmikalt: "Ciao!"
Vähemalt keegi oskab mulle ilusasti öelda. Ja jah, see on torge kellegi teise pihta. Ma mõtlen, et kui sina ütled õrnusehetkel kellelegi, et sa meeldid mulle, ja ta vastab sulle: "Ma tean," siis see on päris naljakas. Ja ma naersingi. 
Aga osa minust polnud üldse lõbustatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar