teisipäev, 19. aprill 2016

Vinüülplaatidest kellad

Viimasel ajal sajab tihti. Nii rahustav on istuda oma kodus ja piiluda akna tagant vihmapiiskasid. Pühapäeva õhtul hakkas korraga rämedat rahet tulema, ma seisin natuke aega lahtise akna all, katsusin raheterasid ja läksin õnnelikult tagasi teed jooma.

Aga mulle tuli hoopis meelde midagi lahedat, mis me Pärnu Uue Kunsti Muuseumis nägime. Seal oli parajasti üks noori kunstnikke tutvustav näitus, mis oli päris hea. Tundub, et noori kunstnikke on palju, sest pilte oli väga palju, kõiki ma ei jõudnudki ära vaadata. Ja üht-teist huvitavat hakkas silma.

Ning siis seal oli veel taaskasutusteemaline näitus. Isemeisterdatud laualambid, tekstiilijääkidest riided (koledad olid), teksapükstest seinavaip... mida iganes sa välja võid mõelda, oli seal esindatud. Minu lemmikud olid aga vinüülplaatidest seinakellad. Ma seisin nende ees tükk aega ja imetlesin. Autoriks oli juurde märgitud Upstairs Stuudio, aga mul ei ole aimugi, kes need täpselt peaksid olema.



Need on ikka jube lahedad. Hästi välja mõeldud ja dekoratiivsed. Mul ei oleks üldse mitte midagi selle vastu, et see Londoni kell mul seina peal ripuks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar