laupäev, 23. juuli 2016

Life isn't a walk in the park

Ainult et mõnikord on. Öised jalutuskäigud mere ääres. Ööd on praegu eriti mahedad ja soojad. Ühel õhtul sattusime kuhugi teele mere juurest edasi, mida ümbritses pikk rohi. Rohi oli vist ritsikaid täis, sest korraga hakkas kostma sellist saagimist. Ma armastan seda häält, aga arvasin alati, et ritsikad hakkavad peale alles augustikuus. Igatahes on nad sel aastal varajased. Taevas oli lopsakas täiskuu ja ritsikate sirin oli nii tüüne ja rahustav. Või hoopis omamoodi hulluksajav. Sellised ööd ajavad hulluks.

Mulle meeldib, kui üllatusi täis elu on. Ühel hetkel jalutad üksi mere ääres ja su lopsakas fantaasia maalib ette pilte, kuidas keegi võiks seal sinuga koos jalutada. Ja järgmisel hetkel ta jalutabki, käsi sinu peos. Ja veel järgmisel hetkel avastad ennast vaidlemast, kas see, kes viimasena kodust väljub, peaks voodi ära tegema või mitte.
"Ma ei tee enda juures kunagi voodit ära," ütleb ta sulle süüdimatult. "Mitte kunagi."
"See jätab lihtsalt korratu mulje, muud midagi," ütled sina ja kehitad õlgu.

Ja samal teemal jätkates, mul kummitab juba kolm päeva Selena Gomeze "Kill Em With Kindness". Õõh. Mitte et mul Selena vastu konkreetselt midagi oleks, aga see lugu on ainult lõputud kordused ja töödeldud hääl ja üleproduktsioon. Sellegipoolest ajab see mind aina taga. Töö juures midagi asjatades ümisen aina neid ridu:
your lies are bullets
your mouth's a gun
and no war in anger
was ever won
Samas on see laul kindlasti parem variant kui midagi Meghan Trainorilt, mis kummitas mind vahetult enne Selenat. Kui ma Lux Expressiga Pärnu sõitsin, kuulasin sealsest muusikavalikust Meghan Trainori laule "No" ja "Me too" ja hakkasin seda kohe kahetsema, aga siis oli juba hilja. Terve aeg Pärnus ringi käies ei võinud minult muud kuulda kui 
if I was you
I'd wanna be me too
Ma tahaks tõesti teada, kas see laulude nii kergesti kummitama jäämine on mingi psüühiline häire. Sest Meghan Trainorit ma konkreetselt vihkan. Ta tundub mega nartsissist, kellel ei peaks selleks üldse põhjust olema, sest ta laulud sakivad :D

Igatahes kurtsin seda töökaaslasele, millest ei olnud muud kasu, kui et ta mind mõnitas. Ja minult selliseid sõnumeid saama hakkas:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar