teisipäev, 5. juuli 2016

*

Ma arvan, et pole parem mõtet kõiki (okei, okei, mu ema, kes seda loeb) piinata, vaid on targem kohe asja kallale asuda. Mida ma siis täna hommikuks sõin?


Imemõnusaid, kuigi natuke kõvaks läinud mitmeviljakukleid sulajuustuga, ühe 
mitte kõvaks läinud tassi kohvi, ning terve kuhja kirsse. Terve lopsaka kuhja Maxima eest ostetud kirsse, mida nad tavaliste murelite kõrval pakkusid. Murelid on mõistagi paremad, sest nad on spetsiaalselt magusaks aretatud kirsid, aga ma mõtlesin täna hommikul, et panen parem rebelit. Millal ma sõin viimati kirsse? Vist aastate eest. Need on kuidagi palju originaalsemad.

Pika jutu kokkuvõtteks - kirsid on tõesti hapumad. Mul võttis terve päeva aega, et selle kiloga hakkama saada. Aga no regrets, onju.
Rebel without a cause.

Ühtlasi soovin selle lõigu eest vabandust paluda, aga samas, sind hoiatati juba blogi pealkirjas, et selliseid asju siit karta võib...


Täna puhus terve päeva mõnus lopsakas tuul. Läksin õhtul ja jalutasin mere ääres ning seal oli see tuul veel paar kraadi kangem. Päris vägevad lained. Ja meri pidi olema tuulega mitu meetrit ülespoole nihkunud, sest mina igatahes ei mäleta, et veepiir riietuskabiinidele nii lähedal oleks olnud.

Lopsakas lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar