reede, 11. november 2022

PÖFF algab!

Tunnen end nii aktiivse ja energilisena. Eile käisime kaks korda jalutamas ja õhtul jõudsin veel trenni. Seitseteist minutit ellipsil ja kaks kilti lindil. Pärast läksin veel kohvikusse raamatut lugema, sest iga kord, kui ma majast välja saan, on mõistlik midagi ühendada ja maksimaalselt lõbutseda. 

Näiteks täna lähen PÖFFile ja enne seda panin endale ka kulmude aja. Muidu on natuke tüütu hakata iga väikese asja pärast linna minema ja meest lapsega õhtul üksi jätma. Tahaks koos ka õhtuid veeta, ja mehel on päris palju lisatöid ka, mille tõttu ta tuleb koju kas hiljem või läheb peale õhtusööki jälle välja.

Oi kui hea meel mul PÖFFi pärast on! Eriti mõnus, et täna see algab ja kohe täna leidsin endale ühe filmi ka. See Lõuna-Korea film oli lausa Ekspressi filmisoovituste seas, mille avastasin peale pileti ostmist. Super ju, kui selgub, et ostsid lausa esile toodud filmile pääsme. 

Ja kogu see möll ning mõnus õhustik, mis PÖFFil valitseb...see nii meeldib mulle.

November läheb ka järjest ilusamaks. Ei mäleta teist nii ilusat sügist. Esiteks on tõesti väga soe, mis hoiab ka küttearved madalana, ja teiseks eks ma veedan tavalisest palju rohkem aega praegu väljas ning panen kogu seda ilu tähele. Varem käisin päevasel ajal tööl ja õue sattusin pigem tööle minnes - sealt tulles. 

Eile näiteks tipasime Kauriga, pihlakad punetasid, mõned puud olid veel kuldsed, oli nii soe ja hea ja Kaur oli eriti armas oma uues Paavlist skooritud kombes. Sellel on kinnised jalaosad, nii et jalad on kindlalt soojas, ja kindad varrukate küljes kinni. Küll Kaur vahtis neid kindaid, sest selliseid pole tal varem olnud. Püüdis käsi raputada ja neid minema visata, aga mis ei läinud, olid kindad. Siis ta leppis ja kasutas neid oma lakkamatu närimishuvi rahuldamiseks. Kõik olid rahul.

Jalutasime Stromka poole, mere ääres oli väga ilus ja rahulik. Kaur kiikus ja mina lugesin Ekspressi.

Ma kuidagi tunnen ka, et praegu olen tasakaalukas. Pole märganud erilisi rasedushormoone viimasel ajal, mis tujust ära ajaksid. Ma olen enamasti lihtsalt rõõmus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar