laupäev, 25. märts 2023

Õnnelik emme

Mu emal tuli kohale uus voodi ja mees pidi sõitma talle appi seda kokku panema. Mina aga kuskile mujale ööseks enam jääda ei taha, sest iga öö vähkren üpris korralikult ja hea meelega magan pool ööd üldse teistest eraldi, et teisi mitte häirida. Ja sama päeva sees, et lihtsalt sinna sõita mitu tundi ja siis mitu tundi tagasi, tundus ka kuidagi natuke palju... Voodiga ma ka kuidagi aidata ei saa ja vanaema jaoks vist peamine, et Kaurikest näeb ja nunnutada saab. Niisiis jõudsimegi hoopis sellise lahenduseni, et mees ja Kaur ise sõitsid täna Puhja ja minu jätsid Tallinna, et ma saaks võtta mõnusa päeva iseenda jaoks. Ma puhkan ja taastun just üksi ja selline aeg on mu lemmik. Ja alles ma igatsesin, et võiks Kauri päevaks kuhugi ära saata ning lihtsalt lebotada! 

Naljakas lahendus veidi küll, et väimees sõidab külla ilma tütreta, aga nii see meil juhtus. Ei saa ka eitada, et minu mees on ikka parim. Vot siin oleks Eesti iibe tõstmise lahendus: kui rohkematel naistel oleks sellised mehed. Siis tunneksid naised end turvaliselt ja hoituna ja teaksid, et neil on alati võimalust puhata ja taastuda, kuna isa on lapsele lihtsalt 100% võrdne lapsevanem.

Millega ma siis oma hommikut alustasin? Koristamisega :D Hea ja vaikne on ilma väikese abiliseta toimetada. Käisin ka poes ja pesin pesu ja praegu elamine lausa läigib, mis on jälle asi, mis mind paneb end hästi tundma ja rahustab. Nüüd kohe lähen linna trenni - võtan seekord hästi kergesti ega pinguta üle - ja kohvikusse ja kinno. Emmeaeg!

Täna öösel ka mees oli täiega superissi: Kaur ikka ärkas mitu korda ja mees käis järjest talle juua pakkumas ja tema seletamise peale sosistamas: "Kaur, tuduaeg on!"

Ma olin suht kindel, et laps jälle meie voodis lõpetab, ja ise kolisin kell viis diivanile, kui märkasin, et iga kahe minuti tagant on vaja külge vahetada ja teisi sellega äratab. Aga võta näpust, ei andnud issi alla: Kaur tudus terve öö oma voodis! Juhhei!

Aga ma nüüd lähen püüan päeva. Pakkisin mitu-mitu raamatut ka, et kohvikus korralik lugemismaraton teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar