esmaspäev, 31. märts 2014

Viimane märts

Ma pole Sky Plusi hommikuprogrammi küll kuid kuulnud, aga täna kuulsin. Nähtavasti on nad Märksi vallandanud. See läks neil küll nihu. Kivisaar ütles rõõmsalt, et ta tahaks ka hommikuti kaua magada, nagu Märks nüüd saab, aga et "mõned lähevad siit stuudiost välja küll, jalad ees. Mind võiks ka juhtkond kohvile kutsuda, aga näed ei kutsutud."
See peab olema üks ebaviisakamaid asju, mida Kivisaar üldse on öelnud, ja ta ütleb iga päev tobedusi. Ma oleks tahtnud talle virutada.

Kohe, kui ma tagasi tulin, mängisime monopoli (nagu ma poleks sellest veel küllalt saanud). Harjutamine teeb meistriks, sest tegin teistele tuule alla. Luuserid!
Kurat, ma pean raudteejaama panti panema...
Käisin juba kahel päeval jooksmas, aga nii kuradi külm on, et need tulid küll lühikesed ringid. Täna olid kõhulihased valusad. Ma ei tea, kuidas need jooksuga seotud on, aga alati on omamoodi hea tunne, kui mingid lihased valutavad. Sest sa oled pingutanud.
Inglismaal oli täielik kevad, kui ma lahkusin, kõik õitses ja oli lehes. Võililled ja muu säärane. Siin pole veel mitte midagi, ma oleks nagu ajas tagasi läinud. Positiivse poole pealt vaadates: saan nüüd kaks korda kevadet näha.
Kohe pühapäeva hommikul, nii kui oma lennuväsimuse olin ära maganud, skaipisin Anniega. Inglismaal oli nimelt emadepäev ja ta tahtis mind oodata, et emale kingitused üle anda. Me olime nii mõndagi sealt koos meisterdanud ja pakkinud. Tore oli. Annie suunas kaamera ema kõrval pikutavale Andrele, kes mind tusaselt silmitses ja teki üle pea tõmbas. Klassikaline Andre...
Sellest ajast alates, kui oma skaibikonto Anniele andsin, saan iga päev lambikaid offlainis saadetud teksti- ja videosõnumeid. Mida ma olen teinud??

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar