laupäev, 1. märts 2014

Elu on julm

Host-ema ütles ükspäev, et mul on meeste suhtes kaks äärmust. "Sul on kas täiesti ükskõik või sa oled võimatult needy. There's just no happy medium with you."
Mina mõtlesin vaid, et millal kurat ma olen needy olnud? Ma olen ju alati üksi, seega sellist perioodi polegi. Mulle lihtsalt alati keegi meeletult meeldib, aga kas a)mina talle mitte, või b) ta kutsub mind välja ja pärast esimest või teist kohtingut on mul korraga täiesti suva.

Täna sain kokku eelmise laupäeva mehega. Läksin väga ükskõikselt, lihtsalt, et aega surnuks lüüa. Olin host-emale ainult lubanud, et kui mulle ei meeldi, siis ma ei kõnni niisama minema, vaid lõpetan asja ikka viisakalt. (Ta üritab mu suhtlemisviise parandada.) 
Tüüp - C - oli terve nädala mulle iga päev sõnumeid saatnud, väga kenasid ja viisakaid (pärast seda esimest vannifiaskot), nii et ma juba unustasin, kuidas mulle üldse temaga suudelda ei meeldi. Kui ta kohale jõudis, nägi ta parem välja, kui ma klubist mäletasin, oli kena ja džentelmenlik. Istusime väga kenasti sisustatud lounge'is, mina võtsin mojito ja tema kohvi, ning jutt voolas. Ta on insener, heal järjel, sportlik (jooks, ujumine, tennis, you name it), tark (armastab matemaatikat), on elanud Prantsusmaal ja räägib prantsuse keelt, küsis minu kohta palju küsimusi ning kiitis lakkamatult mu inglise keelt... Ma ei mäletanudki nii head esimest kohtingut. 
Siis läksime jõe äärde jalutama ja salonge autosid vaatama, kuna ta otsib uut autot. Nojah, natuke võis see olla mulje avaldamise pärast, sest me vaatasime Mercedeseid ja muud sellist, aga ta sõidab praegu Volvoga ja tõepoolest ka otsib autot, kuna oli ühes salongis juba kolmandat korda ja ajas salongimeestega väga tehnilist juttu. Ma õppisin ka palju uut autoterminitest, kuna ta ei olnud kade seletama.
Sellistes uhketes salongides on üle mõistuse hea teenindus, tasuta kohv jne... that's the life.

Ja ta otsib püsisuhet ja on igas mõttes täiuslik. Aga kui me hüvastijätuks suudlesime, siis see mulle ikka ei meeldinud. See oli lihtsalt vale. 
Ma tahaks nördimusest nutta!

1 kommentaar: