esmaspäev, 12. detsember 2016

MC Cat

Kui ma eile Puhjas kööki läksin, leidsin aknalaualt päärlooma, kes oli end raadio peale istuma sättinud nagu mihkel. Ja kassetipesa lahti teinud :D

 
"Sa oled ikka üks kummaline loom," ütlesin ma teda silitades. "Ja millist kassetti sa kuulata kavatsesid? Kas toon sulle mõned oma vanad Britney omad?"
Selle peale tegi Päär vehkat, sest mõnitada ei pea üks loom end ka lausa laskma.

Õhtupoolikuks jõudsin Tartu, et Polinaga kokku saada. Et mida rohkem, seda uhkem, siis oli meid kokku hoopis kuus :D Aga väga tore õhtu oli. Et meil oli seltskonnas üks šotlane, surusin tükk aega endas maha soovi küsida, kas ta on ka kokkuhoidlik. Ma tean, et mu naljad on vahel lausa haiged, aga mul on nii raske end tagasi hoida. Nii et otseloomulikult ma küsisin seda. Muuseas see pole isegi esimene kord, kui ma olen mingile šotlasele seda repliiki öelnud. Anne-Mai, alatine delikaatsuse võrdkuju.
Siis leidis kogu seltskond, et antud šotlane on natuke Stig Rästa moodi, keegi guugeldas Stigi pilti ja näitas tüübile. Et see osa vestlusest oli käinud eesti keeles, ei saanud too esialgu aru, mida talle näidatakse.
"Sa oled nähtavasti natuke selle inimese moodi," ütlesin mina. "See on üks kuulus eesti sarimõrvar."
Ta oli nii siiralt ehmunud näoga, et ma kiirustasin parandama, et tegelikult on Stig ikkagi kuulus laulja, ja lubasin ennast natuke aega tagasi hoida.

Jõudsin vaevu viimasele Tallinna bussile, sest pubi oli päris täis ja mul oli tükk tegemist, et oma arve ära maksta.
"Kas me peame sind saatma tulema?" küsis Maarja.
"Muidugi mitte," ütlesin mina. "Olge siin edasi."
"Siis sa kirjutad pärast blogis, et me ei tulnud sind saatma," ütles Maarja süüdistavalt. Mis pole üldse tõsi, sest ma ei ole seda kohta oma blogis poole sõnagagi puudutanud. Ega kavatse ka puudutada. Eksisid jälle, Maarja!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar