kolmapäev, 7. detsember 2016

Kellamees, kill-kollamees

Nagu Ariana Grande laulab: "One less, one less problem...", laulan mina: "One last pair of trousers...", kui viimased puhtad püksid kapist välja tõmban.
Olen nimelt pesupesemist nii kaua edasi lükanud, et mul reaalselt ei ole enam midagi selga panna. Isegi kodus mitte. Kõik retuusid ja isegi pidžaamapüksid olid läinud. Lõpuks leidsin ühe paari musti suvepükse, mis ei ole ausalt öeldes eriti mugavad, aga mugavamad ikka kui teksad.

Valge nagu lumi, punane nagu veri, must nagu eebenipuu... ehk ainsad puhtad riided kapis
Nüüd vähemalt littisin pesu pesema ja kõik puhtaks, sest homme ööbib Tiina siin. See on kindlasti külaliste juures üks kasutegur, et nad lihtsalt sunnivad sind kodu koristama, seega ei lähe mul siin olukord kunagi väga hulluks kätte.
Eile rääkisime Tiinaga telefonis julgelt mingi pool tundi. Ma lihtsalt heitsin pikali ja panin jalad radikale. Ma ei räägi mitte kellegagi kunagi nii kaua kui Tiinaga :)
 

Jõulukaunistused panin üles. Nali! Mul ei olegi mingeid jõulukaunistusi. Need, mis eelmisel aastal olid, olen ma kolimise käigus suutnud ema juurde littida. Yolo. Panin hoopis ühed jõulused banaanid aknalauale hauduma.

JÕULUD! Okei, see on lihtsalt üks taldrik banaanidega... Aga mida iganes. Vaata ennast.
Ja käisin ujumas. Täna oli ujulas väga vaikne ja väga tšill. Kõige mõnusam oli aga saunades. Ma ei mäleta, millal ma viimati sauna niimoodi nautisin.
Kui ma seal ujusin, siis mõtlesin konkreetselt, kui väga mu keha mulle meeldib. Ma ei saa sinna midagi parata. Mulle tõesti meeldib :D
Aga paar nädalat tagasi nägin lennujaama peal J-d, kes varem meil töötas, ja nüüd kuskil mujal kohas asendusi tegi. Sellal kui juhataja ja J juttu ajasid, mina vaatasin J-d üles ja alla ja ütlesin pehmelt: "Sa näed nii hea välja. Nii ilus figuur."
Nad mõlemad vaatasid mind hetkeks üllatunult ja siis tegi J mulle kalli. Aga see ei olnudki nagu kompliment. See oli lihtsalt fakt, mis vajas välja ütlemist. Kuigi nende pilgud näisid väitvat, et pole just tavaline, et üks naine teisele midagi sellist ütleb...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar