neljapäev, 4. veebruar 2016

Yolo vs Swag

Läksin Pärimusmuusika Aida armsasse kohvikusse lattet jooma ja raamatut lugema. Ma võtan sinna alati mingi ülitarga raamatu kaasa, siis lülitan hoopis wifi sisse ja hakkan Whatsappis sõnumeerima. See on košmaar. Raamatulugemisest ei tule kunagi midagi välja.

Täna oli mul kaasas see:


Seal on hästi palju üldsõnalist juttu, näiteks popkunsti võrdlus Ameerikas ja Ühendkuningriigis. Mind aga huvitavad rohkem popkunstipildid ise kui nende analüüs. Siiski püüan end sellest läbi närida. Äkki saan natuke targemaks. 

Igatahes on raske end rajal hoida, kui sul on Whatsappis juba kaks gruppi, kuhu tuleb alati meeletult naljakaid sõnumeid. Töökaaslastega on meil grupp nimega Yolo, mis on lihtsalt parim asi maailmas. Sinna saab saata suvalisi selfisid endast, lollakaid nalju, mida iganes. Kes juhtub käima trennis, saadab selle info kohe uhkelt yolosse. Ning elu parim asi on telefonis wifi sisse lülitada ja näha, et on 68 uut sõnumit yolos.

Ükspäev mõtlesin, et õieti võiks Marilile, Tiinale ja mulle ka mingi ühise grupi teha. Järgmisel päeval sain netti ja nägin, Marili oligi samal päeval meile grupi teinud ja mind sinna lisanud. Grupi nimeks on Swag
Meie mõtted Mariliga on ikka kahtlaselt samal lainel. 

Yolo aitab igasuguste eluprobleemide korral:


 


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar