reede, 12. veebruar 2016

Aurusaun!

Meil on Tiina ja Mariliga juba mõnda aega plaan minna Aurasse sulistama - "Mullivann!" ütles Marili, ja "Aurusaun!" ütlesin mina - aga esimene vaba päev, mis kõigile sobiks, on alles veebruari lõpus. Nii et eile tundsin vastupandamatut soovi seal juba ära käia. Kuu lõpus lähen ka, ega küll küllale liiga tee.

Mul oli lihtsalt elu parim Auras-käik. Nii meeletult mõnus oli. Veetsin seal kaks ja pool tundi ning lahkudes oli veel kahju ka. Mullivann oli niiii hea, aroomisaunas käisin oma kolm korda ning olin seal iga kord hulka kauem kui pidi. Minu meelest on soovitatav seanss viis minutit, et need aurud sind segi ei ajaks, aga ma olen alati palju kauem ja jään seal peaaegu magama.
Aurusaunas mängin alati, et ma olen Britney Spears. Seal on kuidagi nii glamuurne:D
Isegi ujulas olin tavalisest kauem. Mulle nii meeldib mu keha, kui ma ujun. See on nii ilus ja lihased on nii ilusad. 

Käisin sõin insta Kapriisis ühe seenerisotto ning jooksin ruttu mäest üles Ekraani, et kinno jõuda. Näidati uut komöödiat "Kuidas olla vallaline"


Kuigi nagu ma Marilile ütlesin, pole mulle vaja mitte filmi "Kuidas olla vallaline", vaid "Kuidas leida meest", sest esimest oskan ma isegi liiga hästi, aga yolo. Mis sa teed ära.
See oli selline tavaline natuke hull komöödia. Mitte midagi erilist, mitte ka väga halb. Mis oli minu jaoks teistmoodi, oli, et seda näidati mingi eriürituse raames. "Ainult naistele" vms. Saali minnes anti kõigile kondoom ja kinkekotike, kus oli mingi dušigeel ja Aura jook.

PS! Jooki ei soovita, see pole kuigi hea
Ja enne filmi oli treilerite ja reklaamide asemel hoopis loosimine. Nad võtsid kõigepealt rea numbri ja koha numbri ja vastaval kohal istuv inimene sai mingit nänni, nagu kinkekaart sushikohta või parfüüm või ehted. Jeei! Mis sest, et ma ei võitnud.

Pärast loosimist filmi tutvustades ütles mees lavalt, et seal mängib ka see tšikk, kes "Viiekümnes halli varjundis" piitsutada sai :D
Kusjuures film lõppes päris üllatavalt. Nii et päris tavaline komöödia see ei olnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar