teisipäev, 28. mai 2013

Maaelu


Täna on aga vihmane hommik. Tsillin läpakaga voodis ja naudin oma kohvi. R-i travelcard lõpetas eilsega kehtivuse ja nüüd ma veedan paar päeva vast oma ümbruskonnas või lihtsalt vähem reisides. Eile oli Trafalgar Square'il mingi sümfooniaorkestri kontsert, aga inimesi oli nii meeletult ja igal pool aed ümber, et mitte midagi ei näinud. Sümfooniaorkestri kuulamise puhul on ju eriti tähtis midagi näha, eks. Tegelikult oli heli ka halb, liiga palju kära ja müra. Läksin parem raamatupoodi.
Helistasin mingile itaalia au pairile ja saan temaga õhtul kokku. Ma mõtlesin, moodustaks mingi au pairide maffia ja trolliks siis tänavaid pidi.

Metroo on nii random. Ükspäev laulis kamp valgetes ürpides keskealisi mehi Backstreet Boysi laule. 'cause I want it that way...
Ükskord sõitsin Fruit Ninjat mängides oma peatusest mööda. Järgmises peatuses ei saanud maha minna, sest see oli tsoonis, mida travelcard ei kata. Sõitsin lihtsalt tagasi.
Ükskord nägin nii täis metroorongi, et mitte ühtegi inimest poleks enam juurde mahtunud. Tõsiselt. Tegin suured silmad ja ootasin järgmise rongi ära, mis oli tsipa vähem täis. Te ei TAHAKS nii täis rongis olla, see on tõsiselt vastik.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar