kolmapäev, 6. aprill 2022

Kaunis kolmapäev

Hommikul oli niii mõnus unekas sees. Küll oleks veel maganud, aga mees ütles õrnalt, et jooga, kallis. Ajasin end üles ja läksin, joogamatt kaenlas, elutuppa. Selleks, et end motiveerida, lähebki vaja personaaltreenerit. Sellepärast staarid näevadki nii võrratud välja. Keegi peab olema, kes sind trenni tegema suunab ja sunnib, siis sa juba alt ei hüppa. 

Väljas oli võrratu valgus: soe, kuldne, kevadine. Ja samas sadas pehmelt lund juurde, lisaks juba öösel tekkinud lumevaibale. Autod olid kaetud. Mõtlik ja ilus oli, talve ja kevade kohtumine.

Poole võimlemise pealt imbus tuppa mees, laps kaenlas. Beebi oli ilmselt kohe peale minu lahkumist ärganud, mees oli teda potis pissitanud ("Tegin kaks katset nagu sina! Alguses ta ei tahtnud, aga ma ütlesin talle, et ma ju tean, et sa tahad, ja panin teise korra veel, ja ta hakkas pissima!") ja riidemähkme alla pannud. Kaur asetati oma lapitekile, kus ta jäi mind asjaliku näoga vaatlema.

Hüüdsin talle oma pooside vahepealt: "Kauuruuu, tšauu!" Ta kinkis mulle suure naeratuse, keskendudes seejärel oma mängukaare jalaga tonksamisele, nii et kaare otsas rippuv öökull võbises. Õpib põhjuse-tagajärje seost.

Tegin kiire namaste, rullisin mati kokku ning lippasin postkastist oma kolmapäevase Ekspressi järele, sellal kui mees teevett pani.

Selline mõnus hommik oli meil äsja.

Päev on ka päris hea ees ootamas. Tahan teha suht varajase jalutuskäigu, ja Kaur lubas mind koduste toimetustega aidata. Siis tahaksime kõik koos käia läbi Ehitusmessilt, kuna oleme püsivalt kodulahenduste lainel, ja õhtul jõuan veel jõusaali, juhhei.

Ekspress tundub täna ka väga sisukas ja huvitav.

Kaur kergelt kiljub jälle siin kõrval. Ta teeb seda viimased umbes nädal aega ja see on üks väheseid tema harjumusi, mida ma väga kõrgelt ei hinda. See lõikab vahel luust ja lihast läbi ja ta teeb seda nii heameele kui pahameele väljendamiseks. Ütlen talle vahel õhtuti, et unusta kiljumine hommikuks ära, aga ta seda seni pole teinud. See pidavat olema täiesti normaalne kõneaparaadi arenemise aste ning pigem hea, et ta seda teeb. Aga kui meil koer oleks, siis see oleks taolistest kõrgetest helidest küll juba lahkumisavalduse lauale pannud.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar