kolmapäev, 22. juuli 2015

Mul on täna suur rõõm minna tööle alles kella 12ks. Lippasin hommikul poodi, et värske Ekspress võtta ja seda kohvi ning hommikuprogrammi juurde nautida. Põrkasin kokku töökaaslasega, kes oli enne tööle minekut Õhtulehte ostmas. Milline uudishimulik seltskond meil seal tegutseb. 

Töökaaslane vaatas mu kiire hommikuse shopingu kassalindil üle ja märkis, et nii palju toitu on. 
"Ja vaip," lisasin ma, sest olin kaasa haaranud ka pisikese, 1.69 maksva vaiba, mille riiulilt leidsin. "Mul oli hädasti hommikul vaipa vaja." 

Parajasti siis, kui Ekspressi lahti lõin, hakkasid Sky Plusi tegelased stuudios Ekspressi kajastama. See mõjus natuke häirivalt, jõuda lehte keerates kogu aeg teemani, millest nad just rääkisid. Lehes oli pikk artikkel pagulaspoliitikast ja sellega seotud julgeolekuriskidest. Huvitav, aga pigem negatiivses võtmes kirjutatud.

Üldiselt olen õnnelik, sest ostsin eile hommikul endale oktoobrikuuks piletid Madridi, Helenit külastama. Lõpuks. Ma olen juba aastaid tahtnud minna ja lubanud minna, nüüd lõpuks saab see tehtud. Samuti hankisin just pileti ühele kontserdile Viljandi lauluväljakul, kuhu Heleniga augustis läheme.

Ning perega teeme järgmise kuu algul ühe kiire reisikese Haapsallu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar