neljapäev, 16. juuli 2015

Amy Schumer ja ropp komöödia

Umbes aasta tagasi tuli mul tuju naerda ja ma trükkisin Youtube'i fraasi "stand up comedy". Meeste kõrval tuli mul otsinguvasteks ka üks naine: Amy Schumer.  Ma polnud temast enne mõhkugi kuulnud, aga vaatasin ühe ta püstijalaetenduse ära, ja päris naljakas oli. Märksõnaks ropp huumor. Ma polnud varem üheski sarnases show's kuulnud, et keegi niimoodi räägiks. 

Ja siis avastasin, et tal on Comedy Centralis oma sari ka: Inside Amy Schumer. Need olid juba pärlid. Kõik need klipid on kenasti Youtube'is üleval ning parimaid neist olen ma kindlasti oma kümme korda vaadanud. Täiesti juhuslikult on ka nende sketside märksõnaks ropp huumor. Olgu, ausalt öeldes on need head umbes suhtarvuga 2/3 - kaks kolmandikku on naljakad ja üks kolmandik meh. 

Kui Liis mulle jaanipäeval külla tuli, küsisin temalt, kas ta on kunagi Amy Schumerist kuulnud.
"Ma just tahtsin sinult seda küsida," tegi Liis suured silmad. Ja nii me vaatasime enne lõkkeplatsile minekut jälle neid sketse ja naersime.

Minu suurimad lemmikud:


Amy on suvaliselt partnerilt saanud herpese ja püüab jumalaga diili teha, et asja tühistada. Jumalast hakkab kahju.



Viimane skets, üheöösuhtest, on eriti hea: järgmisel päeval pikutab mees diivanil ja mängib videomänge, sellal kui naine räägib sõpradele "müstilisest sidemest", mis nende vahel oli, läheb avab pangas ühiskonto ja paneb pulmadeks kiriku kinni.

Pane aga edasi, Amy. Ma hoian kätt pulsil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar