reede, 12. juuni 2015

Uus käekott - lõpuks ometi

Jumal, kui kaua olin endale uut käekotti otsinud. Tegelikult mitmuses, käekotte. Viskasin oma kaks pisikest üleõlakotti minema, kuna mõlemad olid katki. Lootsin, et ostan siis ruttu uued, aga sellest on minu meelest vähemalt kuu, ja ma polnud ikka uut väikest kotti leidnud.

Eile kõndisime Liisuga Terranovast mööda ning kuna mul oli vaja Viljandi bussi peale jõuda, tegin kiire otsuse ja ostsin sealt kaks kotti. Vahel on tore, kui kiire on, sest pole aega molutada ning asjad saavad lihtsalt tehtud

Ning jah, ma tean, et Terranova on selline blah pood, kvaliteeti ja disaini üldiselt null, aga mulle need kotid tõesti meeldivad ja ma loodan, et need kestavad natuke aega.


Mõlemad on kenat neutraalset värvi ning neutraalse, lihtsa disainiga. Kandsin suuremat juba täna väljas ning see mahutas kogu minu kraami - ma tassin alati palju asju kaasas - ja hilisemad ostud toidupoest ka.

Männimäe Humanast aga leidsin paar suvepluusikest ja tumesinise seeliku töö juurde. Humanas olid kõik asjad täna 1 euro!



Juba kujutan neid pluuse endal seljas päikeselises Pärnus...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar