kolmapäev, 17. juuni 2015

Nagu H&Mi avamine

Nii kui Tiina buss Viljandis maabus, jäime vihma kätte. Olime plaaninud minna Lossimägedesse jalutama või piknikku pidama, aga see plaan jäi kohe ära ning maandusime mu lemmikusse pitsakohta teed jooma ja juustupitsat mugima. 

Tiina tõi mulle oma aiast korjatud lilli ja melissi, millest sai väga head teed. Üsna kohe tekkis tal mõte minna hoopis Tartusse kinno ja kuna Viljandis oli ilm nagunii halb, mis mul sai selle vastu olla. Ma olen ju kinomaniakk.

Käisime korra minu pool, jõime klaasikese veini ning suundusime tagasi kesklinna. Jõime enne bussile minekut Hesburgeris kakaod ja smuutit ning lugesime kumbki oma Justin Petrone raamatut, mina "Minu Eesti 3" ja Tiina "Misjonäripoosi". Kui Marili enne telkima minekut minu pool ööbis, siis jättis ta oma tuttuue "Minu Eesti 3" minu poole, et raamatut mitte kaasas tassida, ja ma pidin selle kähku läbi saama, enne kui Tiinale edasi andsin. 

Meil hakkas väga naljakas, kui me seal kumbki oma Justini raamatut lugesime. 
"See tuletab mulle meelde Sepa ja Avandi Tätte-reklaame, kus Tätte on igal pool," märkis Tiina. "Tätte topeltgarantii."
"Justini topeltgarantii!" itsitasin ma.

Hesburger vs kultuur
Hesburger vs selfied


Sain oma raamatu läbi vahetult enne, kui buss Tartu kesklinna keeras. Täpne ajastus! Pidime jooksma nagu maniakid, sest film algas viis minutit enne
bussi saabumise aega.
"Nagu H&Mi avamine oleks!" lõõtsutas Tiina.

Vaatasime "Supilinna Salaseltsi". Tiinale juba teine kord seda näha, aga vähemalt osutus valikuks miski, mis talle meeldib, mitte mõni ajutu komöödia,  mille mina oleksin valinud. Film oli tõesti päris hea, kvaliteetselt tehtud ja hoogne. Kummaline oli näha mitte-masendavat eesti filmi. Ja kuigi film esilinastus kuu aega tagasi, oli saal täis.

Õhtul sõitsin otse Puhja, Päär Bezuhovi ja ema juurde.
"Ma mõtlesin, et täna pole vaja enam poes käia," ütles ema, "aga kui sain sõnumi, et sa tuled, jooksin kohe poodi banaanide järele."

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar