laupäev, 14. jaanuar 2017

*

Jalutasime spa koridoris, et kõik koos välja minna. Ema ja Liis läksid ees ja mina koos ema mehega olime taga. Viskasin Liisu õrnalt, nii õrnalt oma kindaga, ainult selleks, et näidata, et ma olen siin ja et ma hoolin. 
Kohe peale seda lendas läbi õhu ema mehe müts ja tabas ema uljalt kuklasse. Ema pööras hooga ringi, et mulle naha peale anda, ja mul kulus tükk aega tema veenmiseks, et mina polnud seekord absoluutselt süüdi. Ema mees seisis kõrval ja muheles vaikselt.

Moraalselt jäin ikkagi mina süüdi. Kõik ütlesid, et ma avaldan sellele perekonnale halba mõju :(

Eile sõitsin ema juurde, kuna ta on haige ja mul on nagunii vaba. Ema käis oma tõbisest olekust hoolimata ikkagi poes ja tegi suure lõunasöögi, nii et mind tervitas kohe sisse astudes ahjukartulite lõhn. Üldse sebis ta ringi ja teenindas mind igal moel, nii et mina osutusin absoluutselt kasutuks ja hoopis lisakoormaks. Kui ta üks hetk õhtul palus mul endale klaasi vett tuua, panin ma tähele, et see oli esimene asi, mida ma üldse tema heaks teinud olin.

Eile õhtul lugesin mina enne magamaminekut eestoas, Päär kõrval, ja ema sirvis tagatoas Ekspressi. Korraga läks uks lahti ja natuke mureliku olemisega ema tuli elutuppa, prillid ninal ja Ekspress käes. 
"Kas sa lugesid seda Kõusaare-artiklit?" küsis ta. "Ma ei saa ühest sõnast aru, seleta mulle. Mida tähendab dominatrix?" 
Ma ohkasin. "Ja niimoodi sa blogisse satudki."
"Ma polegi seal ammu olnud," ütles ema ja keksis oma tuppa tagasi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar