teisipäev, 11. veebruar 2014

Vihm ja vesi

Kuidas meil küll veab - terve päeva sadas horisontaalset vihma ja puhus jõle tuul, nii et mõni siin ei pistnud ninaotsagi majast välja ning mõtles, et ei saagi pärast Annalyse'iga ratastega sõitma minna. Kaks tundi enne kooli lõppu läks ilm aga täiesti ilusaks ning päikesepaisteliseks ja nii me kraamisimegi (väikese vandumise saatel) rattad garaažist välja ja läksime sõitma. Pargis me seekord peatust ei teinud, sest kõik oli märg. 
Üleujutused on siin praegu suur probleem. Nägin lehes pilti majast, mis on üleni ookeaniga ümbritsetud ja mida kaitseb ainult mudast ehitatud vall. Kõik nende naabrid pidid evakueerima ning ühel neist oli just uus köök sisse seatud...halb õnn. Tegelikult on see ikka hullem kui halb õnn, kui peab oma kodu maja jätma. Jube. Üks Annie klassikaaslastest pidi oma nõo pere ajutiselt enda juurde võtma, kuna nende maja terve esimene korrus oli vee all.
Ja iga päev sajab ainult juurde!

Eile mainis host-ema, et neil on olemas seljamasseerija, ja on olnud kogu aeg, juba ammu enne seda, kui ma siia esimest korda tulin. Miks ma seda varem ei teadnud?? Proovisin asjanduse kohe järgi ja see on nii mõnus. Välja näeb nagu autoiste, aga kui sisse lülitada, siis teeb see asju, mida autoiste kindlasti ei tee. Saab valida kahte erinevat režiimi nii üla- kui alaseljale või mõlemale. Arvake ära, kes täna sellel toolil üpris kaua istus?
Eile õhtul, kui seda esimest korda proovisin, tõi Annalyse mulle teki peale, istme jalgade alla ning hakkas tagatipuks jalamassaaži tegema! Ma küsisin hämmastunult, kas olen täna midagi eriti head teinud. (Tõenäoliselt.) Võib-olla oli tegemist tema magamamineku vältimise taktikaga: ta leiab alati just enne voodisse minekut hulgaliselt asju, mida teha.
Ema jagas eile viimase osa Andre sünnipäevakoogist neljaks. Mina sõin enda oma juba täna päeval ära, sest ma lihtsalt ei suutnud taluda, kuidas see mulle otsa vaatas ja meelitas: söö mind, sööö mind... Imeliselt pehme šokolaadikook. Annie oma oli talle lõunasöögi juurde magustoiduks. Ja pisike kühveldas mulle enda omast kolmandiku, ehkki ma talle ütlesin, et ta ei pea seda tegema. Ta on alati selline, jagab kõike. My precious baby!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar