esmaspäev, 10. juuni 2013

Varajane jaanipäev

Lõkeeee!

Eestlaste jaanipidu laupäeval oli väga lõbus. Nii palju eestlasi ja eesti keelt! Must leib ja kama viisid mõistuse peast :D

Reedel oli kergelt kummaline õhtu. Tegin nimelt midagi, mida pole kunagi varem teinud: jalutasin poole kohtingu pealt minema. Poleks pidanud tolle neegriga ikka välja minema, aga mul oli igav. Siis istusin seal ja tema muudkui jutustas ja ostis mulle jooke juurde, kuigi ma ütlesin, et aitab. Lisaks hakkas ta igasuguseid kahtlaseid vihjeid tegema ja mul sai kõrini. Kui ta vetsu läks, võtsin oma koti ja lihtsalt kõndisin välja. Tüüp ei helistanud ka, ma loodan, et ta mind terve õhtu tagasi ei oodanud, sest alles järgmisel hommikul saatis ta pahaseid sõnumeid.

Aga ehtsat juttu rääkis ikka. Näiteks oma elufilosoofiat: talle meeldib raha ja ilusad naised. "Koledatega ma üldse tegemist ei tee," väitis ta korduvalt. "Kui sa oled kole, ära ligi tule! Oo ei." (Ise oli ta huvitaval kombel suht mööda)
Ma ütlesin, et nii ei öelda! See pole mitte kompliment mulle, vaid hoopis jube matslikkuse näitaja. Kes üldse räägib nii? Siis tahtsin teda veidike kiusata.
"Aga kui kole naine on rikas? Mis sa siis teed?"
"Ma ei saa seda kunagi teada, sest ta on nii-"
"Ta kannab teemante," katkestasin ma teda. "Sa näed kohe, et ta on rikas." Ja vaatasin neegrile ootusrikkalt otsa. Selle peale ta vetsu põgeneski. Ja ülejäänud lugu me juba teame.
Järjekordne õppetund, et kui tüüp ikka ei meeldi, mis asja sa üldse ronid temaga välja!

Ahjaa, ja veel üks asi: talle nimelt mustanahalised naised ei meeldinud, ainult valged.
"I only ever date white girls."
"Kas sa oled rassist?" küsisin ma. Ta vaatas sellise näoga, et kammoon.
"Sa võid olla mustanahaline ja rassist," ütlesin ma julgustavalt. 

Arvatavasti parem, et lühike lõpp loole :D


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar