reede, 14. juuni 2013

The wicked reindeer

Simpson, Homer Simpson
He's the greatest guy in history
From the town on Springfield
He's about to hit a chestnut tree

Niipalju sellest. Oli vaja ära mainida.

Itaalia au pairi Elenaga üritame juba mitu nädalat aegu klappima saada, et klubitama minna, aga damn it, pole vist ette nähtud. Kord on üks tööl, siis teine. Täna õhtul sai tema 9st vabaks, aga mina hoian terve õhtu lapsi, mida mul reedeti eriti sageli teha ei tule, sest tavaliselt sõidab pere maale. Homme jälle mina vaba ja tema õhtul kinni. 
Tegime siis lastele peale kooli pargis playdate'i. Jube ilus päikeseline päev oli, me istusime punaseruudulise lina peale maha ja jutustasime, seni kuni lapsed ise ennast lõbustasid. Elena jutustas mulle muuseas õuduslugusid oma endisest perest, kus isa oli kergelt vägivaldne ja tegelikult mitte kergelt. Kui kõik koos kuskil reisil olid käinud, siis vanemad karjusid ja sõimasid üksteist tänava peal kõige ropumate nimedega... Seal peres pidas Elena millegipärast kuus kuud vastu, enne kui etteteatamata ära läks.
Tegelikult lastest on ju sellisel juhul kõige rohkem kahju. Nemad ei saa nagu lapsehoidja oma kodinaid kokku pakkida ja minema joosta.


"Hungry cake?" küsis A. "Laulus on rida, mis ütleb hungry cake?"
"Ongi kõik," parandasin ma. "Mitte hungry cake."
Inese laulu muidugi ketrame siin päevast päeva. Ma olen uhke ja mitte vähe, kui nad seda eesti keeles laulavad. Mõnest fraasist saab isegi aru!

Ükspäev tegid nad näiteks nukuteatrit. Vedasid kõik oma mänguloomad allkorrusele, pugesid diivani taha, ja sealt tegid. Mina publikuna pidin naerust ümber kukkuma. Näidendi nimi oli "The Wicked Reindeer" ja see põhjapõder, C lemmik-kaisuloom, oli tõesti wicked nii et vähe pole.

Pargis oli selline kaunis roosiaed...täitsa lõpp!
Midagi mu õhtustest bussituuridest. Aknast on näha teise bussi ülemist korrust :D





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar