laupäev, 2. juuli 2022

Roomab!

 

Kus Kaur on? küsis mees. Tõusime köögilaua tagant ja läksime teda otsima... oli teine juba poolega diivani alla jõudnud

Osa igast päevast veedame aias varjus tekil lebades (ja mõne puhul roomamist harjutades)

Mõnikord asjad elus lihtsalt klikivad kokku

Kaur roomab! Ma küll ei tea, kui kaugele ja tulemuslikult laps peab edasi liikuma, et saaks hõisata, ta roomab, aga kuigipalju Kaur siiski edasi nihkub, vahel edasi, vahel tagasi, pepu uhkelt üleval. Igas olukorras tahab ta seda teha, ka voodis magamise asemel eelistaks roomamist harjutada. Magamine on nõrkadele!
Eriti täna tundub magamine nõrkadele olevat. Käisime kogu perega, ka mehe poeg, Laulasmaal rannas, kus oli küll idüll. Imeilus rand, männimets, hea soe vesi. Isegi sisse minnes polnud judinat, et vesi külm, nagu tavaliselt ikka on. Kohe oli soe.
Kaur magas seal rannas oma kergkärus pool tunnikest ning rohkem üldse mitte. Praegu on kell kuus ja ta endiselt pole teisele unele jäänud. Tulin temaga siis aeda, lükkasin käru varju ning istusin ise ka varju seda siin kirjutama, aga tema nägemisulatusest välja. Otsustades selle järgi, kuidas vanker rappub ning mingid jalakesed muudkui üle käruserva põtkivad, ei ole tal kavatsust ka uinuda. Nojah, mina sundida ei saa. Ma keeldun teda uinumisel abistamast muul ajal kui õhtul. Seda on liiga palju. Mul on vaja muud elu ka elada :D Eks siis magab ööune ajal järgi.
Ehk on talle temperatuuri palju või igemed pakitsevad või roomamise ja uute verstapostide rahutus sees. Rääkimata sellest, et pea iga päev on ta saanud midagi uut tahke toidu vallas süüa, kehal ja seedesüsteemil on paljuga vaja harjuda. Täna polegi ta veel kakanud. Eks see kõik mõjutab ja teeb rahutuks, oleme mõistvad.

Homme lähen terveks päevaks taas tööle. Firma on sama, mis kaks nädalat tagasi, ainult poe asukoht teine. Selle võrra ikka lihtsam harjuda, pole vaja palju uut hommikuga õppida. Reedel just tuli ülekanne selle kahe nädala taguse eest ja küll oli meeldiv. Kasutasin võimalust, et meil polnud selleks nädalavahetuseks kindlaid plaane, ja kandideerisin.

Üks plaan, mis meil lähitulevikuks on, on telkida tagaaias. Mees küsis sõbralt juba telkigi laenuks. Peaks kohe-kohe tegema, kasutama ära neid sooje öid. Minu viimasest telkimisest saab kaks aastat, aeg seda taas meelde tuletada!

Küll see suvi on hea...Võrratu. Küllastav.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar