teisipäev, 29. november 2016

Laiali on kõik mõtted ja tunded

Ükspäev tulin töölt ja nägin lennujaamas saabuvate lendude värava juures kaht neidu sellise sildiga ootamas:


Metsikult lahe silt ju hoopis :D Tahaks ka, et keegi mind kunagi säärase plakatiga kuskilt koju ootaks.

Tööl oli täna viimane päev, mil mina ja vana juhataja koos tööl. Tal on küll veel paar päeva käia, aga tordi tõi ta just täna, et mina ka kindlasti saaksin :) Omalt poolt viisime M-iga kaardi ja kaks kommikarpi.
Ühel hetkel, kui me lihtsalt istusime ja vestlesime ning ma juhatajaga natuke familiaarsemat kõnekeelt kasutasin, tuli ta mulle nina alla oma lennujaamaloaga vehkima, näitas, et sinna on "juhataja" kirjutatud, ja käskis mitte hüpata, sest et paar viimast päeva on ta ikkagi mu ülemus. Kui ma sellest hiljem M-ile rääkisin, ütles juhataja naerdes, et ma valetan, ja kõndis oma tordilõiguga eemale.
Ma olin väga nördinud.
"Ainult sellepärast, et ma vahetevahel lugusid välja mõtlen, ei usu mind keegi, kui vahel päriselt midagi sellist juhtub!" kaebasin ma M-ile. "Päriselt!"
"See on see vana lugu hundi hüüdmisest," ütles M targasti. 

Hiljem tegin talle tagasi, seistes ukse taga, kui ta üles tuli, ja näugudes valjusti just sisenemise hetkel. Seda oli lausa värskendav vaadata, kui kõrgele ta hüppas.
"Palun püüdke olla," ütles juhataja naeru tagasi hoides, "teisel pool ust käib parasjagu töövestlus."
"Ah jah," ütlesin mina. "Aga samas kas pole targem, et uus kandidaat saab kohe alguses ausalt teada, mis hullumaja siin on?"

M on ikka tore. Nii supertore. Me veedame enamuse päevast üksteise kallal norides. See on ikka täiesti haige, mis asju me üksteisele ütleme. Kui ma parajasti torti jaotasin ja ühe lõigu uuele juhatajale viisin, said mul taldrikud otsa. Hõikasin M-ile, et talle ma ei tõsta.
"Ja tead miks?" 
"Miks?" küsis ta valamu juurest üles vaadates.
Hiilisin talle ligi, sosistasin: "Because fuck you!" ja hakkasin itsitama. Kohe seejärel hakkas mul kahju ja langesin talle kaela, halades: "Kes küll ütleb teisele niimoodi?" 
"Sina ütled," ütles M. "Kogu aeg."
Mul ongi temaga suheldes parasiitväljendiks tekkinud fuck you ja tema ütleb iga minu asja peale bitch please!
"Parimad sõbrad," ütles ta eile, "on need, kellega nii mõnusasti bitšida saab."
"Nii et terve maailm on su parim sõber?" küsisin mina ja tegin kähku minekut, enne kui ma jälle kolakat saan, sest iga sellise asja peale saan tavaliselt litaka või näpistuse kirja ka.
"Ma ei bitši terve maailmaga!" karjus ta mulle järele.

Samas vahepeal ripub ta mul kaelas ja sosistab: "Friendship goals..." Nii armas :D
Täna hakkas uus juhataja minekule sättima, vaatas meid, kui me seal istusime ja ütles natuke kahtlase näoga, et kohe saame natuke privaatsust. Siis märkasin ise ka, et see, kui me seal kõrvuti istusime, üksteisel ümbert kinni ja käest kinni hoides, M-i üks jalg veel mugavalt minu põlvedel, võis tõesti tsipa liig paista. 
Friendship goals indeed :D

2 kommentaari: