neljapäev, 10. november 2016

Suur ebameeldiv üllatus

Kui ma Mirjamil külas käisin, siis ta rääkis mulle Donald Trumpist tõeliselt agressiivselt ning avaldas imestust, et selline inimene üldse presidendivalimistel nii kaugele on jõudnud.
"Muidugi on ta väga üle piiri," ütlesin mina rahustavalt, "aga ega ta arvatavasti ikka presidendiks ei saa."
Oleksin ma teadnud.

Ma reaalselt ei saa aru, kas inimesed on ära pööranud. Pärast võrratut Obamat oleks võinud tulla sama võrratu Hillary, aga selle asemel astuti nagu arenguredelil mitu sammu tagasi. Ma isegi ei tea, millega seda võitu seletada, sest minu meelest ei võtnud enamik inimesi Trumpi isegi tõsiselt. Kas sellega, et demokraadid on natuke tšillimad, aga vabariiklased läksid igal juhul hääletama? 

Igatahes eile, kui ma hommikul valimiste kulgu jälgisin, öeldi Sky Plusist, et Trump juhib kõvasti ning Hillaryt võib päästa veel vaid ime. Ma reaalselt ehmusin. Kas te olete kindlad

Košmaar.

Ja samal ajal kukkus kokku meie oma valitsus, nii et... põnevad ajad. Ma väga ei leia, et meie eelmisel valitsusel midagi häda oleks olnud ning ei ole mul ka Taavi Rõivase vastu midagi, sest mul pole kombeks oma hädades riiki süüdistada. Aga noh, mis juhtus, see juhtus.

Positiivsemas pooles: mul on täna vaba päev. Ma oleksin insta täna tööle läinud, kui juhataja poleks eile jutu sees maininud, et mind siis täna ei ole, sest üks tüdruk oli minuga päeva ära vahetanud. Ma olin selle totaalselt unustanud, ma ei vaata eriti puhkeruumi seina peal olevat graafikut, vaid seda, mis on mul meili peal, kuhu parandused ei jõua.
Niisiis mõtlesin kähku tšekata, kas Natil ja Mikol on täna vaba päev, ja on, ja me läheme bowlingusse. Ma loodan, et nad mõlemad suudavad ühe massiivse kaotuse oma päeva mahutada. Ning kuna ma juba Lõuna-Eestisse lähen, siis muidugi ka ema juurde. 

Ning muidu olen ka tegus olnud: käisin juuksuris, ostsin endale uue mantli ning uue... kruvikeeraja, ning parandasin ise oma ukselingi ära.
Kui ma juuksuri eest maksin - ma käisin üle maaaailmatuma aja päris juuksuris - siis mõtlesin küll, et fuck that, edaspidi lõikan jälle ise oma juukseid.

1 kommentaar:

  1. Nii Trumpi kui meie valitsuse kohta samad mõtted. Ei teagi kumb hakkab Eestit rohkem mõjutama.

    VastaKustuta