reede, 16. september 2016

Whip/Nae Nae


Kahjuks siia ei saa panna "Whip/Nae Nae" ametlikku videot, aga siia saab panna mingi tantsutrupi video sellele laulule. Igatahes on see üks päris naljakas laul, ja kui ma sõitsin pika sõidu Tartust Tallinna, juutuubeldasin kõvasti nagu alati, kui bussis on wifi. Saatsin selle laulu M-ile ja kirjutasin juurde, et see on meie firma uus ametlik hümn.
Järgmisel päeval küsis ta uudishimulikult, miks ma just selle laulu valisin. "Ma saan aru, et nali, aga ma otsisin ikkagi mingit sõnumit ja kuulasin täiega sõnu."
"Jess!" ütlesin ma. "Ma lootsingi, et sa hakkad sealt mingit sõnumit otsima. Ei, see on lihtsalt megarandom lugu."

Kui meil tekkis vaba hetk, kutsusin M-i enda juurde ja küsisin, kas tema arvates J, kes meilt paar nädalat tagasi ära läks, teab Whip/Nae Nae lugu.
"Muidugi teab," arvas M.
"Davai! Me peame talle ühe nalja tegema."
Ja siis kirjutasin mina J-le Whatsappi "Watch me whip" ja M kirjutas talle "Watch me nae nae" ja me saatsime need täpselt samal sekundil ära ja olime ise jumala vaimustuses. Ma paneks siia sellest ekraanitõmmise, aga see pole niimoodi kuigi efektne, sest pool efektist on M-i telefonis peidus.
J saatis meile hulga smaile ja kiituse, et see oli meil hästi korraldatud, mille üle me terve ülejäänud päeva särasime.

Hiljem, kui M all võikut tegi, seisin ma ta kõrval ja laulsin vaikselt: "Watch me ham... watch me turkey..."
"Please stahhhp," ütles M piinatud ilmega.
Kui ta kastmete juurde jõudis, jätkasin ma: "Watch me ranch... watch me mayo..."
Sõitles M mind, mis ta sõitles, aga päeva teiseks pooleks tal endal juba kummitas Watch me ham, watch me turkey. 
Õhtuks väsis ta hirmus ära, sest oli juba maailmatuma hulga päevi järjest tööl pidanud olema. Läksin selle vaese õnnetukese juurde ja ütlesin julgustavalt: "Watch me ham!"
"Watch me turkey!" ütles ta nii haleda häälega, et ma naerma hakkasin. Pidin vist jälle maha istuma, sest naersin nii kõvasti.

Üldse on M nii jube vahva. Lahe on leida töökaaslast, kellega kohe nii hästi klapid. Meil tekib igast asjast kohe nali ja suure osa ajast me lihtsalt naerame maha, ja kui ühel on halb tuju, teeb teine selle kohe heaks. (Ja kõige selle kõrvalt me ausalt teeme kõvasti tööd ka. Me lihtsalt multitaskime.)
Näiteks ükspäev viskasin M-i kokkukägardatud salfakaga ja nentisin: "Oih, sorri, mõtlesin, et see oli prügikast." 
"Ah et ma olen trash, jah?" läks ta kohe põlema, ja sellest sai insta sisenali. Iga lause lõppu viskas ta varsti: "Aga mida ma ka tean, ma olen ju trash."

"Sa oled täpselt sama passiiv-agressiivne nagu mina," ütlesin ma vaimustusega. "Mulle meeldib see!"
"Igale inimesele see peale ei lähe," vastas ta, "aga sulle ja mulle sobib."




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar