pühapäev, 29. mai 2016

Igav liiv ja tühi väli

Mul oli suhteliselt igav päev. Vedasin ennast selle igavuse peletamiseks vähemalt randa. Oli tsipa tuuline päev ja inimesi vähevõitu, aga päevitada kannatas küll. Kuigi täna ma õigupoolest eriti jumet juurde ei saanud, võib-olla olin liiga vähe aega ja võib-olla ei hakanud lihtsalt hästi peale.


Idüll
Lipsasin Maxima eest läbi, et sealsest marjaletist endale mureleid ja maasikaid hankida. Sel aastal olen marjade söömisega kuidagi hilja peale jäänud, see oli mul alles teine kord maasikaid osta. Paha-paha, sest maasikate-aeg saab ülikiirelt läbi ning seda võimalust tuleks alati kasutada.

Maximasse endasse sisseminemist vältisin hoolega. Jumal küll, kuidas ma seda poodi jälestan. Sealt on võimatu midagi üles leida, sest ta on liiga suur. Ma tean küll, et loll probleem, sest mida suurem pood, seda suurem valik, aga mind lihtsalt ajab õlgu võdistama, kui palju aega ma seal pean kulutama, et midagi üles leida ja üldse edasi-tagasi kõndida. Ja riiulivahed on megaväiksed, mitte keegi ei mahu teisest mööda. Järjekordadest ma ei hakka rääkimagi. Õnneks avastasin iseteeninduskassad ja kasutan nüüdsest ainult neid.

Aga murelid olid imehead ja magusad. Ma armastan neid. Ma võiksin neid pangede kaupa endale sisse süüa. Maasikad ei olnud seekord just eriti maitsvad, aga murelid tegid selle kuhjaga tasa.


Peace out! Ma lähen nüüd uurin Youtube'ist ühe eesti räppari kohta. Ärge küsige. Ilmsesti kuulan ma nüüd eesti räppi. Imelikumaidki asju on maailmas juhtunud...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar