teisipäev, 6. jaanuar 2015

Jääkuninganna

Mul oli ükspäev mingi aususepuhang, kui Maxima müüja mu juustu kogemata läbi ei piiksutanud. Ütlesin, et see vist jäi teil vahele, ta tänas ja lõi ka juustu sisse. Ma ei tea, kas see on tõsi, aga olen kuulnud, et Maxima töötajad peavad ise kaupade puudujäägid kinni maksma... Kuigi see poleks üleüldse seaduslik. 

Täna käisin töökaaslastega uisutamas. Oi, kui krõbekülm täna oli, ja avastasin alles kohale jõudes, et siinne jäähall on lageda taeva all. Õnneks olin soojalt riidesse pannud: sukkpüksid pükste all, kaks paari sokke ja kindaid, nii et jäin ellu, aga kolleeg oli arvanud, et jää on siseruumis, pani riidesse õhukeselt ja tuli autoga ning külmetas uisutades päris kõvasti.
Mõtlesin ka, et kohale tuleb rohkem rahvast, aga tulid ainult üks kolleeg ja ülemus. Mina ise püsisin vaevalt püsti, aga ülemus hakkas selliseid piruette viskama, et ma jõudsin teda ainult pahaselt jõllitada ja kadedalt küsida: "Miks sa nii proff oled??"
Kolleeg ukerdas minu kõrval ning kõlaritest lasti "It's raining men", kui ülemus, viiekümnendates mees, jälle uhke kaarega mööda uisutas. "Ta on nagu uisukuninganna," ütles kolleeg kadedalt.
Olen uisutanud ainult kunagi lapsepõlves kuskil maja ees, ja siis üks kord kaks aastat tagasi. Üldiselt hea, et püsti püsisin. Ainult üks kord hakkasin millegipärast enda ümber ringi tegema ja potsatasin õrnalt istuma, aga seda polnud tundagi. Ja kokkuvõttes oli tegelikult väga tore. 

Siis läksime töö juurde kuuma teed jooma, khmm, "teed", ja istusime seal kamina ees, ja mingil hetkel sain ma aru, et olen täna töö juures juba teist korda, sest päeval käisin ka suppi söömas. Kas ma elan seal või mis?? Selle peale jooksin kähku koju ära, sest mingid piirid peab ikka tõmbama. 

(See töökaaslane, kes täna tööl oli, tuli muiates laua juurde teatama, et täna käis ka üks koer. Oh ei... ja hakkas jälle peale!)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar