pühapäev, 13. veebruar 2022

Valentinipäeva puhul spas

Käisime reedel valentinipäeva puhul Pärnus Estonia spas. Mees võttis töölt lapsepuhkusepäeva ja panime juba lõuna ajal ajama. Roaad triiip! Armastan meie autoreise.

Vaevalt olime end spasse sisse reganud, kui mees teatas, et mind ootavad kolm hoolitsust, mille ta mulle salaja kinni oli pannud. On mul alles elu:D Endale polnud ta üldse ühtegi pannud... Toitsime lapse kiirkorras ära ja lippasin hoolitsustele, mis kõik kolm mulle järjest ära tehti. Seal oli 20-minutiline peamassaaž, mis oli mõnusalt tugev. Niimoodi spetsiaalselt peamassaaži ma polegi kunagi sattunud. See aitab kindlasti kaasa minu projektile pikki juukseid kasvatada. (Ma alati kohusetundlikult võtan juuksuri juures otstest maha ka, manitsedes, et võtta nii vähe kui võimalik ja nii palju kui vajalik... et otste mittelõikamise teed pole läinud, seega jääb juustel üle ainult kiiremini kasvama hakata. Õnneks sünnitusjärgset väljalangemist pole olnud ja mul on tunne, et ei tule ka, naudin varasemast tihedamaid ja kauemini puhtana püsivaid juukseid.)

Ainult sooviksin, et oleksin ette teadnud oma üllatust, oleksin juuksed enne puhtaks pesnud. Pesen praegu iga 3 päeva tagant ja spa oli neljandal päeval, ei hakanud siis enne kodus pead pesema. Ei arvestanud, et keegi neljanda päeva lõunal veel mu peanahaga lähedasse kontakti satub, seega suht hull pilt võis massöörile seal avaneda:D Iial ei ole muidu nii kaua pesemata juustega olnud.

Hoolitsustest teine oli näomassaaž ja mask, mis oli selline käib-kah, ja kolmas jalgade hoolitsus, koorimine ja kerge mudimine. Pehmemaks said jalad kindlasti ja ise läksin mõnusalt uniseks. Aitäh kallile mehele mõnusa pooleteise tunni eest. 

"Kuidas teil siin vahepeal läks?" küsisin tagasi tuppa kiirustades. Mees väitis vapra näoga, et okei oli, aga kiirustas beebit mulle rinna otsa tooma. Sain aru, et ta valetas ja keegi oli tal poolteist tundi läätanud :D

Õhtusöök oli päris okei. See pole mingi luksuslik hotell neil, aga hinna-kvaliteedi suhe on väga paigas, mees sai väga sümpaatse hinnaga selle pakkumise. Tuba oli meil seitsmendal korrusel ja väga ilusa vaatega. Ööseks jätsime kardinad lahti ja rõduakna õhutusasendisse. Beebi oma voodikeses oli täitsa akna all ja ta magas nii hästi! Ärkas vaid korraks, et kergelt süüa, ja siis nohises edasi, tõustes alles luksuslikult kell kaheksa! Seda ta kodus veel pole teinud. Aru saada, et minu poeg, naudib täiega värsket õhku. Peaksime oma magamistoas vist ka lahtise aknaga magama, mida mina teeksin ideaalis aasta läbi, aga talvel see oleks mehele ikka liig.

Spaosas käisime kordamööda, nii et üks saunatas ja teine üleval oli lapsevalves. Täitsa sümpaatne spaosa oli, eriti ujumisbasseinis kena soe vesi. Hea bassein on minu jaoks igas spas kõige lemmikum osa, saab end liigutada. No ja kui juba bassein meeldib, siis mullivannid ja saunad on juba täitsa boonus!

Hommikusöök oli mõnus ja rikkalik. Ma armastan hotellihommikusööke, röstitud saia, igas variandis muna ja rikkalikku valikut leivakatete ja jookide osas. Peale hommikusööki läksime proovisime siis beebiga ka ujuda. Mina veel oleksin peljanud ja arvanud, et liiga vara ning et mõlemal lihtsam, kui teine samal ajal üleval lapse eest hoolitseb, aga mees tahtis proovida. No ja eks ma olin ka uudishimulik. Ujumas temaga hakatakse nagunii käima, mehel oma esimese pojaga on selline traditsioon - praegusel hetkel nad ka läksid spasse sulistama, kui mina siin seda trükin - ja ta poeg kasvas väga vett ja ujumist armastama. Seega oli huvitav näha, kas Kaurike ka sama teed läheb ja mis ta üldse arvab.

Kaurike võttis asja väga hästi ja oli issiga lastebasseinis hõljudes rõõmus ja rahul. Mina sellal saunatasin natuke liiga kaua ja minu nende juurde jõudes oli lapsel juba jahe hakanud, seega kui vahetuse üle võtsin, hakkas Kauril väike lää peale. Pakkisime ta kokku, mees jäi veel alla ja mina kiirustasin nutva lapsega üles tuppa. Reaalselt kõik mind koridorides, all lauas ja igal pool vahtisid, kui suure lää saatel toa poole suundusime. 

"Oh sa jumal," ütles administraator kaastundlikult.

Kokkuvõttes oli ikkagi edukas esimene katse, kui vaid oleksime ette näinud see lühem hoida ja ta rutem tuppa sooja viinud. Näha oli, et ta vett ikkagi naudib ega karda. Leppisime kokku, et ootame veel kuu aega ja kolmekuuselt võivad soovijad (issi) hakata temaga basseinis käima. Ma ise nagu väga ei ole huvitatud sellest... okei, ujumise osast küll, aga kuidas ma temaga riietusruumis käituksin? Kuhu ta paneksin, kui ennast ja juukseid pesen, riietun? Ja kui kõige selle keskel veel lää hakkab? 

Eile sai Kaurike kahekuuseks ja seda sai ka siis seal Pärnus tähistada :) Meie armas naerusuine lobisev poiss.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar