kolmapäev, 23. veebruar 2022

Kodused jutud

Tabasin end mõtlemast, et varsti, kui kevad käes, saab pesu jälle välja aeda kuivama viia... Kui tore. Ei mingit ruumipuudust enam kuivatamisega seoses. Praegu üks väike kisakõri, nimesid nimetamata, tekitab nii meeletult musta pesu, et seda võib lausa saavutuseks lugeda. 

Sinna ma olen omadega jõudnud, unistan pesukuivatamisest :D Olen triivinud sellisesse eluperioodi, kus kõik majapidamisega ja sisustusega seonduv on põnev. Kui ükskord mehe sõbrad külas käisid, arutasime köögi- ja vannitoasegisteid ning kõigi hääled olid elevust täis. Aga tegelikult ka, segistid on tähtis teema. Meil on köögis megamugav selline kõrge restoraniköökide kraan, mida saab aluselt lahti võtta ja survepesuri funktsioonis kasutada. Kraanikausi puhastamiseks ülimugav! 

Ja vannitoa uut segistit otsisime tükk aega, enne kui sobiva leidsime: sellise, mis vastaks meie mõlema nõudmistele ja mahuks suuruselt ära ja oleks hinna poolest ka mõistlik. Täpselt sellise ilusa musta, parajalt kõrge ja bideega segisti lõpuks leidsime ka, ja ainus, milles pidime kompromissi tegema, oli hind, mis sai tahetust kõrgem. 


Sorteerisime beebsuga hommikul riideid ja viisime veel kotitäie minu omi ja kamaluga tema omi Paavli kaltsukasse ära. Ma ei kannata ülearuseid asju oma ruumis ning ka beebiriietega tegelen kohe, nii kui need väikseks jäävad. Kõige korralikumad ja ilusamad panen eraldi ilusasse kinkekotti, neid saame pakkuda meie naabrinaisele, kes kuu aja pärast ka beebipoissi sünnitamas on, või kui tema ei soovi, siis ühele mehe sõbrannale. Ja natuke kantumad ja mitte nii kenad, mida ise tuttava saadud kotist leida ei sooviks, panen kaltsukasse edasiandmiseks. Ning need, mis on plekilised või katki läinud, viskan lihtsalt ära. Väikseid asju endale ei jäta ühtegi, mul on muud ka teha, kui meeletuid koguseid riideid hallata ja hiljem ühest kohast teise tõsta :D

(Väike kavalpea istub praegu beebikiiges ja lükkab vaheldumisi paremat ja vasemat sokki jalast ära.)

Üldse see, kui lapsukesele esimesed riided väikseks hakkasid jääma, oli tore avastada. Esialgu ei hoomanudki, vaatasin kulmu kortsutades, et pluusidele on dekolteed hakanud tekkima ja need ei ulatu enam kaelani. Ja et mõned püksid on rebadel. Siis sain aru, et poiss on ju pikemaks veninud! Trullakas ta pole, aga pikk poiss tuleb temast küll. Ja seda kõike minu enda kahe armsa rinna toodetud eestimaise rinnapiima peal! Päris vahva ikka küll.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar