esmaspäev, 21. veebruar 2022

Magab nagu inglike

Jälle kord oli väga tegus ja tore pühapäev. Kohe peale ärkamist arvas mees, et võiksime kõik neljakesi välja sööma minna. Väitis, et ei viitsi süüa teha ja me pole ammu käinud ka kuskil niimoodi. Läksime Järve Keskuse Ampsu, kust sai toidud kohe kätte. Ma proovisin midagi hästi huvitavat: puder, kuhu peale oli puistatud hulgaliselt parmesani juustu helbeid ja kõrvitsaseemneid, lisatud üks keedetud muna ja võid. Nii omamoodi ja hea soolane oli! Olime läinud üldse pannkoogimõtetega, aga lõpuks võttis pannkooki ainult mehe poeg. See puder oli veel 2 euri odavam kui pannkook ja väga hea hinna-kvaliteedi suhtega. Mõnus apelsinimahl ja latte-kohv sinna juurde ning kõht sai triiki täis.

Kella 12ks tuli pool mehe suguvõsa meie maja ette ehk mõlemad tema õed olid Belgiast koju käimas. Nende mehed ja lapsed ka kaasas ja paras kogunemine oli meie tänaval. Nad sisse ei tahtnud tulla, sest pelgavad beebi millegagi nakatamist, nii et tegime kõik koos jalutuskäigu ühele Kalamaja mänguväljakule, kus lapsed said mängida ja täiskasvanud niisama juttu puhuda. Meeletult kinke saime ka katsikuks, köögipõrand oli pärast ilusaid dekoratiivseid kinkekotte täis. Beebi sai hulgaliselt ilusaid riideid, mis tallele panin, kuna nendeni on veel aega - mees oli palunud, et toodaks 6-kuusele sobivaid esemeid. Kõige rohkem liigutas mind aga suur tegelustekk, mille mehe pisike õepoeg oli disaininud ja mehe õde ise kokku õmmelnud. Nurka oli õmmeldud veel Kauri nimi ning tekk ise oli nii ilus ja lapiline ja muuseas sobib täiuslikult meie diivanikattega. Sellist maas lesimise tekki oli meil täpselt vaja ka, ja nii tore oli mõelda, et reaalselt keegi ise õmbles selle meie pisikese jaoks. Küll ta on meil armastatud ja hoitud.

Mina ise sain ka kingi: ilusad komplektis kõrvarõngad ja kaelakee. Jällegi olin ma just mõelnud, et vajan ühte kaelaehet, ning vahepeal pannud tuuri mehe mingid kaelaehted, Thori sümboli ja hundipeaga, mida ta ise ei kandnud. Kõrvarõngad olid ka täpselt minu stiili, kuna olen viimastel aastatel triivinud minimalismi poole ning see komplekt oli selline hästi õrn ja tagasihoidlik. Tegelikult olengi viimased pool aastat kandnud iga päev täpselt ühte ja sedasama paari Kuma kõrvarõngaid, sest need on mulle nii väga meeldinud, need on kvaliteetsed, ning kõik mu vanad kõrvarõngad nendega võrreldes ei meeldi mulle üldse. Nüüd need uued saavad siis teiseks paariks, mida saan vaheldada.

Need anti mulle sõnadega: "Tere tulemast perekonda!"

Niii armas ja mul tekkis ka nii hoitud tunne :)

Kogu see kokkusaamine oli väga tore ja jättis mulle nii hea energia sisse.

Siis läksin trenni, kus olen nüüd keskendunud jõumasinatele ja kardiot teen vaid soojenduseks. Eelnevast trennis kaks päeva enne olin veel valus, aga muidu oli väga mõnus. Peaksin tõesti uurima, mida ja kuidas üldse teha, sest ma suht huupi lahmin... hmm. 

Minu tagasi jõudes pistsid mees ja ta poeg kohe ajama, võtsid naabritüdruku kaasa ja läksid spasse sulistama. Mina maandusin õndsa ohke ja suure taldrikutäie toiduga diivanile, andsin beebile rinda ja vaatasin Netflixi. Beebs jäi kella 7 paiku diivanile magama ning ei ärganud enam enne õhtut. Mees jõudis koju kell 9 ja vaatasime mõlemad nõutult beebit, kes ikka spattis, just enne ööund. Ma ei tahtnud teda üles ka võtta. Mees arvas, et peaksin võtma, toitma ja kohe tagasi nüüd tema päris voodisse ööunele panema. Kell pool 11, kui olime veetnud mõnusa õhtu puslepaneku ja jutustamisega (keegi ei läätanud vahele!", läksin beebit võtma, et ta voodisse viia, ja ta kohe ärkas. Toitsin ta kiirelt ära ja pistsime tagasi magama ning ta magas kuni veerand kuueni hommikul! See on juba peaaegu terve öö! Ta triivib tõesti ise sinnamaani, et küsib praegu öösel juba 1 kord ja varsti äkki üldse enam mitte süüa, juhhei! See sobib meile kohe väga.

Ainult rinnad läksid meeletult kõvaks ja piima täis veerand kuueks hommikul ning ärkasin üleni märja pluusiga, sest ükski rinnapadi ei peata seda voolu, millega mind on õnnistatud:D Aga hea ööuni kaalub selle kindlasti üles.

Kaurike ärkas ja kurdab, nii et lähen torkan talle uuesti hea kraamiga rinna suhu-

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar