kolmapäev, 22. veebruar 2017

Perfecto

Mul on olnud nii mahe päev. Viimaste nädalate jooksul on mu keha juba harjunud varajase äratusega, nii et kui ma täna hommikul ujuma tahtsin minna, ei hakanud ma eile õhtul isegi äratust seadma. Teadsin, et kui tahan kella seitsmesele bussile jõuda, ärkan arvatavasti ise õigel ajal. Nii oligi. 

Nii mõnus on iseendast võitu saada, bussi peale minna ja hommikul külma basseini ronida. Okei, ma alustasin kuumast saunast ja mullivannist, aga ma igatahes jõudsin basseini. Hommikune päike paistis ujudes näkku ja mõnus oli olla, kui välja arvata see, et bassein oli jällegi päris täis. Ma ei tea enam, mis kellaaega ujumiseks valida, et natuke rohkem ruumi oleks. Kui hommikul kell kaheksa on täis, siis millal on tühi?

Edasi läksin kesklinna, sõin Reval Cafes hommikust (seal on eraldi hommikusöögimenüü putrude, omlettide ja muu mõnusaga) ning lugesin Ekspressi ühe soojaga läbi. Reval Cafes on väga mõnus õhustik, kuigi just mitte parim toit. Mul ei ole seal kordagi olnud sellist wow-kui-maitsev-elamust. Aga midagi juua ja lugeda ja WhatsAppida on seal ikkagi hea.

Siis läksin Kaubamajja, et midagi šopelda oma kinkekaardi eest, mis ema ja Liis mulle laupäeval kinkisid. Kuna ma eile Kristiines käisin ja otsisin kevadkingi, aga selles hinnavahemikus midagi ei leidnud, otsustasin hoopis ilutoodete kasuks.

Ostsin ühe päris suure ja lopsaka lauvärvipaleti, mis on toonides, mida ma nagunii kõige enam kasutan. Mul on värve päris palju, aga kasutan ikka ainult neutraalseid. Ja mõtlesin, et ma isegi ei mäleta, millal ükski mu lauvärvidest ostetud on, nii et kindlasti oleks tark nad kõik ära visata ja osta üks uut palett. Meigitoodetel peab ikka püüdma silma peal hoida, et midagi väga vana ei kasutaks.


Lisaks leidsin endale ühe näokreemi, mis läks loosi, sest mul ei ole juba tükimat aega sellist asja majas olnud (määrin näkku esimest õli, mis kätte juhtub), ja lisaks väitis ta, et on ökokosmeetika. Okei siis. Ning veel ostsin näomaski, mida ma kohe proovida kavatsen, kui olen oma riided alt kuivatist ära toonud.

Ja praegu on akna taga tõusnud lihtsalt meeletu lumetorm, nii et parim asi on istuda soojas, puhtas toas, ja kirjutada kohvi kõrvale natuke blogi :)
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar