teisipäev, 21. juuni 2016

Rand ja muud jama

Lõhkusin eile ühe nõudepesemise ajal kaks klaasi ära. Kurat küll, eks ju?
Siis lõhkusin tänase nõudepesemise ajal veel ühe klaasi ära. See polnud enam isegi naljakas (kuigi ma naersin).
"Tõsiselt, kas ma olen retarded?" küsisin iseendalt valjusti. Keegi ei vastanud. 
Nüüd on mul mu ilusatest pikkadest klaasidest, mida ma kunagi ostsin kaks komplekti, ainult üks klaas järel. 

Hommikul tõmbasin ruloo üles ja nägin väljas imeilusat suveilma. Akna taga lendasid igas suunas need papliõied või mis nad iganes ka ei ole. Need valged tupsud, mida mingil hetkel igal suvel kõik kohad täis on. Kuna mul on aknad alati lahti, nii öösel kui päeval, siis on nüüd mu tuba ka neid papliõisi täis. 
Keegi võiks siin koristada. 

Läksin insta randa, sest - päevitamisilm. Selle lootuse matsin kohe maha, et lausa ujumisilm oleks, ja rannas oligi punane lipp üleval. Kahjuks selgus õige pea, et ka päevitamiseks on tsipa tuuline. Ma mingi aja ignoreerisin seda, panin klapid pähe ja tukastasin natuke päikese käes, aga tunni aja pärast hakkas ikkagi nii külm, et lasin jalga. 
Samas kui rannaäärt mööda selles soojas madalas vees jalutada, siis seal on küll ülimõnus ja mahe. Ma peaksingi seal ujumas käima ja krokodilli mängima.

Muide ükspäev mere ääres jalutades nägin hästi lahedat vaatepilti, kui kõik oli pilves ja siis ühest pilveaugust piilus alla päike.

Sellise pildi peale kuulen ma alati mõttes, kuidas inglikoor "Aaaaaa" laulab :D

Tahtsin Maxima eest maasikaid ka skoorida, aga sama paistsid mõtlevat ka kõik teised, sest maasikaleti ääres oli poolekilomeetrine järks. Läksin Maximasse sisse ja ostsin supermarketi-puuvilju nagu mingi metslane.

Ilusad värvilised näevad välja ikkagi... nagu ka see krõpsupakk, mille eile tühjaks tegin
Ja kui ma enne rannas muusika kuulamisest rääkisin, siis mul on muusikavalikus kaks laulu, mis mind rannas hullult segadusse ajavad. Üks on HU? "UV faktor 5".

Väga tšill ja naljakas laul, aga selle taustaks on merelainete müha ja kajakate kisa, mis mul rannas alati juhtme kokku ajab, sest nagu vahet pole, kas ma oleksin seal, klapid peas, või klapid peast ära. Ja siis ma kisun neid peast ära ning võrdlen. Täpselt sama! Kajakaid on seal küll meeletult. Iga öö ja varahommik ärkan ikka ja jälle kajakate kisa peale, mis kostab nii selgelt, nagu nad oleksid mu toas. Ja kajakad on hullud. Jumala eest, mis häält nad teevad! Nagu mingid inimesed karjuksid või kassid lõugaksid.
"Kuradi segased..." pomisen ma alati ja keeran teise külje.

Ja teine laul on Marilyn Manson "The Fall of Adam", mis on selline tema klassikaliselt natuke häiriv lugu. Loo lõpus on paar sekundit mesilaste suminat, mis mind rannas iga kord erksaks ajab, sest mul on tunne, nagu oleks terve sülem minu peale laskunud. Miks trollid, Manson?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar