esmaspäev, 7. juuli 2014

Ma endiselt vihkan Hollandit

Kaheksajalg Paul ehk jalgpalliennustaja minu ema on seni peaaegu kõik mängutulemused täppi pannud, välja arvatud ühe: Saksamaa-Alžeeria, kus ta arvas, et Alžeeria võidab. Selle peale ütlesime me kõik, et seda arvatavasti mitte, aga hetkeks lõin Saksamaa pärast kartma küll. Kõik veerandfinaalid aga ennustas kaheksajalg õigesti. Muuhulgas on ta turniiri võitjaks Brasiilia ennustanud, aga nii mina ei mängi.

Ma üldse ei taha Hollandi viimatist mängu Costa Ricaga kommenteerida, sest kuradi Holland võitis jälle. Ja nii napilt! Seejuures oli tõesti naljakas mäng, Holland aina püüdis ja püüdis ja Costa Rica oli nende kõrval nii koba, et sa vaevu palli puutuda, aga väravat ära ei tulnud! Nad olid ründes null, aga kaitses ülikõvad. Robben sukeldus ja sukeldus ja püüdis penalteid ja karistuslööke välja meelitada, aga kuigi hästi see tal korda ei läinud. Muidugi mõista on Robben väga hea mängija, aga ta on lihtsalt nii ebasümpaatne. Minu jaoks muutuvad kõik mänguoskused tähtsusetuks, kui tegelikult püüab Robben oma mänge pikaliviskamise ja petmisega ära võita. Fair Play, anyone?
Oleks tõesti meeldiv olnud, kui Costa Rica oleks neile penaltitega tuule alla teinud. Sealt kaugemale poleks Costa Rica jõudnud, aga vähemalt oranžid oleks turniirilt väljas. Kuid ei :(

Kuna väljas on nii võrratu suveilm, siis varsti lähen hüppan Liisuga Emajõkke ehk lähme ujuma, ja õhtul Polina ja Maarjaga kuhugi istuma. Wohooo!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar