esmaspäev, 14. juuli 2014

Jalgpallipohmell

Finaal on läbi ja Saksamaa võitnud. Ausalt öeldes oli see mäng üpris igav, sest väravaid ei tulnud ega tulnud. Teise poolaja lõpuks oli mul juba nii suva, kes võidab, kui ainult keegi väravaid lööks ja mängu natuke käima saaks. Penaltid on muidu toredad küll, aga keegi ei taha neid ometi finaalmängus näha.
Lõpuks lõi Saksamaa lisaaja lõpus oma võiduvärava. Hea et niigi läks. Wohooooooo! Kõige naljakam oli Saksa peatreener Löw, kui võiduvärav löödi. Ta lihtsalt kohendas ükskõikse ilmega oma juukseid. Peitis emotsioone? Pärast lõpuvilet hakkas ta küll juubeldama nagu teisedki ja läks kallistas kõik läbi. Tubli töö!

Mida me nüüd oma eluga peale hakkame, kui jalkat enam pole? Eeeeeeeei....

Niimoodi nautisin oma mängu

Käisime neljapäeval vanaema vaatamas, viisime memmekesele maasikaid ja sõime kõik ise ära. Väga magusad ja head olid. Hommikul palusin vanaemal Sky Plusi peale panna, et jälle kord kuulda, kuidas Hirmo ükskord Ameerikas käis. Kohe pandi Sky Plusi peal see "What the fuck?" laul peale. Õõõh.

Reede hommikul käisime Rakveres ka. Oleme alati seal linnuse juures kügelenud, aga mitte kunagi sisse läinud. Seekord läksime sisse. Hm, mida öelda? Mul on täielik linnustesuvi olnud, kõigepealt Narva, siis Kuressaare, nüüd Rakvere. Praeguseks linnustest aitab. Rakvere oma oli kõige väiksem. Boonuseks võis seal lammaste ninasid paitada. Oleksin tahtnud surmakambrisse ka minna, aga sinna sai ainult giidiga üks kord tunnis ja me ei viitsinud nii kaua oodata. Teie kaotus! Pealegi olen ma kuulnud, et seal surmakambris ohverdatakse iga kord üks turist, see, kes giidile kõige vähem meeldib. Vist hea, et ma sinna ei pääsenud.

Ruttan parem bussi peale, et oma kallist Tiinat näha. Me pole juba terve igaviku kokku saanud, sest tal on nii palju tegemist. Viimane kord trehvasime konkreetselt kaheks minutiks. Ta ütles küll, et peab bussilt tulles kohe muusikakooli kiirustama, aga ma ei arvanud, et ta reaalselt mõtleski, et tal on kaks minti aega. Jäin sinna niimoodi noruspäi seisma.
Täna panin aga ta sekretäri juures aja kinni ja siin me oleme!

1 kommentaar: