esmaspäev, 29. detsember 2014

Ma ei pea enam tükk aega teksasid ostma!

Käisime terve perega eile Tartus šoppamas. Perepäev-šopingupäev. Sõime Ristiisas - minu kartulipuder tangude ja kukeseentega oli imemaitsev - ja Rahva Raamatu kohvikus. Jõin mõlemas kohas ka jäätisekokteili ära, sest ma olen nende järele hull. Raamatupoe kohviku kirsikokteil viis tõesti keele alla!

Skoorisin Mangost kaks paari teksaseid. Enne mässasin tükk aega Vero Modas ning proovisin tohutu koguse paare ära, aga midagi oli kogu aeg vale: suurus, lõige, värv... Nii kui Mangos esimese paari pükse selga panin, need sobisid. Sobisid tegelikult kõik, mis ma seal proovisin. Mango ja mina kuidagi klapime.


Ma olin pärast nii kergendunud, sest teksaste leidmisega on alati tükk tegemist, aga kui see on tehtud, võib kaua aega hooleta olla. Ma kannan oma teksaseid tavaliselt nii kaua, kuni need sõna otseses mõttes katki lähevad.
 

Sain veel pesu, lilla lauvärvi, juuksepalsami, raamatu ja kindad. Pärast palsami ostu kondasin tegelikult tükk aega Kaupsi ilumaailmas ringi, vaadates kõiki neid kreeme ja koorijaid. Siis lugesin koostiseid. Looduslik või mitte, need kõik on kahtlast kräppi täis. See oli nii väsitav, et ma tõesti ei viitsi. Ma kasutan parem näokreemi ja kätekreemi asemel oma mandliõli edasi.

Koju tulles pidin ostma uue šampuse, sest kui Minn mul külas käis, siis me täiesti kogemata lõime päkad silma sellele šampusele, mis mul juba aastavahetuseks varuks oli.

2 kommentaari: