esmaspäev, 5. mai 2014

Sattusin laupäeval läbi tudengipäevade möllu Tiinaga kokku ja läksime paariks tunniks Tabikasse. Tiina ostis maasikaid, banaane ja muud head ning tegi vahukoort juurde, ja mina rikkusin kõik ära, ostes krõpse. Krõpsud vahukoorde kastetuna on päris huvitavad. Siis tuli Tiina isa Teeme ära talgutelt ja pani laua peale väikese šokolaadi, mida seal oli jagatud. "Oleks ma teadnud, et šokolaad jagatakse," alustasin ma pahaselt...
Istusime siis Marili ja Tiinaga, jõime teed ja kastsime kõike kättesattuvat vahukoore sisse, ja vahetevahel laulis keegi mõtlikult: "We walk into the night, me and my pain," või "Never call you again!"
Veits imelik kamp, aga mis teha.
Palju õnne Marilile, kellel on täna sünnipäev! Wohoooooooooo!

Tagasi  sõitsin Elroni rongiga, mis on tõepoolest Edelaraudtee omast klass ülespoole. Väga kenad ja puhtad ja mugavad.
Linnas läksin kinno ning vaatasin ühte komöödiat Cameron Diazega. "The Other Woman" või eesti keeles "Kättemaks kõrgetel kontsadel". Selline tavaline komöödia. Et lõbusam oleks, valasin endale siidrit veepudelisse ning arvatavasti aitas see filmielamusele natuke kaasa. Pmst oli seal kolm tšikki, keda kõiki üks mees pettis. Leslie Mann mängis tüübi naist ning ausalt, ta mängib igas filmis täpselt sama tegelaskuju. Ta on tore, aga mitte eriti originaalne. Ühes stseenis ütles ta Cameron Diazele kibestunult: "Vean kihla, et kui sina oma riided seljast võtad, pole sul kuskil ühtki ülearust grammi rasva ning kõik on vahatatud!" Sealjuures on ta ise Diazest tunduvalt kõhnem. Nagu halloo, olgu käsikirjas kuidas iganes, kui see ikkagi näitlejatega kokku ei sobi, võiks ju ära muuta.

Lõunaks teen hiina toitu. Noh, tegelikult riisi...

1 kommentaar: