pühapäev, 11. mai 2014

OH seda Ukut

Reedel käisime Liisu, Tiina ja Mariliga Vabankis. Mingi suhteliselt uus koht, kus pidi kuulduste kohaselt vähe rahvast olema. Seal esines aga Uku Suviste ja nii me end kohale vedasime. Rahva koha pealt niipalju, et kui sulle meeldib kaks tundi üksi tantsida, siis lase käia :D Seal oli tõesti jumala tühi, nii et karta on, sinna ma enam ei lähe. Kõige naljakam hetk oli, kui tantsupõrandal oli ainult kuus inimest ja ma sain ikka kelleltki küünarnukiga ribidesse. Vist kuldreegel, et nii või naa saad klubis küünarnukiga. Või on asi minus?
Uku ei tulnud lavale enne kui kell kaks. Nad vist arvasid, et pärast ta lõpetamist jookseb klubi kohe rahvast tühjaks, ja tahtsid venitada, kaua andis. Ja kui see Uku lõpuks tuli, tegi ta paar laulu ja tõmbas leebet. Ma arvan ausalt, et kõigil oli ta laulmisest jumala suva, ja ühtegi originaallaulu tal ka pole, ainult kaverid. Kõik olid sinna tulnud lihtsalt teda vaatama. Meie vähemalt küll... Ja eks oli ka, mida vaadata. Lõppkena mees ikka, ja need lihased!
Üks hetk tuli mingi suur paks mees Ukut lava äärde kätega püüdma. Mul jäi selgusetuks, mida ta teha üritas, aga vaene Uku taganes kõigest jõust lava teise otsa, tema haardeulatusest välja. Tal polnud kuhugi minna ka... Ning kui Uku ise lavalt käe sirutas ja üks tšikk selle andis, tahtis ta teda edasi lavale tõmmata, aga nüüd sai tšikil närv võitu ja ta hakkas kõigest hingest vastu punnima. Seal nad siis tõmbasid üksteist toore jõuga ja hakkas just huvitavaks minema, kui Uku alla andis ja traumeeritud tšiki vabastas.
Ma jäin puhtalt vaatemängu pärast õhtuga rahule. Kõige kummalisem on, et jõin ainult pisikese viinakoksi ja pool siidrit, ning kodus kindluse mõttes kaks klaasi vett, ja ometi tundsin terve laupäeva ennast väsinuna ja halvasti. Täielik müstifikatsioon. Hakkan nõrgaks jääma.

Sarnasel teemal: tegin siin erakonnatesti, kus võis vastata küsimustele ja leida, milline partei sobib just sinu vaadetega.

Reform - 40,4
Rohelised - 29,2
SDE - 27,6
IRL - 23,8
Kesk - 16,3
EKRE - 8,8

Kui ma peaks nad ise järjekorda seadma, siis panekski vist samamoodi. Konservatiivid kohe kindlasti lõppu. Või õieti ei paneks neid üldse kirja...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar