pühapäev, 25. mai 2014

Sajandi mäng, kahju küll, et ma midagi ei NÄINUD!

Tahtsin eile kümnesele bussile minna, aga ma olin viimane, kes peale ei saanud, sest kohti ei jätkunud. Sealjuures oli üks mõrd ette trüginud, kes ise kõige hiljem peatusesse tuli. Kõmpisin hääletama ja sain alles kahekümne minuti pärast peale. Juht läks TÜ spordihoone juurde olümpiajooksu tegema. Ma küsisin, palju distants on. Kümme kilti.
"Ma ei suudaks elu sees kümme kilti joosta," ütlesin.
"No kümme kilti peaks iga inimene suutma joosta," vastas juht hooletu elegantsiga.
"Ilma peatumata?"
"Ikka ilma peatumata, jah."
Jäin vait ja mõtlesin, mis kurat mul viga on. Olin just samal hommikul jooksmas käinud ja pöörasin pärast viit minti lihtsalt tagasi. Ma arvan, et läbisin mingi... pool kilomeetrit.
Nuuks.
Läksin lohutuseks Emajõkke ujuma, kusjuures vesi oli väga mõnus ja soe. Ning kuna spordihoone on sealsamas, nägin kõiki neid higiseid jooksjaid oma silmaga. Noh...tublid olete.


Õhtul oli Madridi Reali ja Atletico mäng. Reali jaoks olid asjad tõesti halba pööret võtmas, sest aeg olin juba peaaegu läbi ja Atletico juhtis 1:0. Ma arvan, et mitte keegi ei oodanud enam imet, Reali fännid tirisid juukseid peast ja Atletico omad olid ekstaasis, et neil üle maailmatuma pika aja õnnestub tiitel võita. Ja siis lõi mu kallis Ramos lisaaja kolmandal minutil viigivärava ja mäng läks lisaajale. Ma rõhutan, nagu ma alati rõhutan, et Ramos on kaitsja, ja ikkagi lööb ta väravaid nagu segane. (Lisaks saab ta kogu aeg kollaseid kaarte nagu segane, sest ei suuda oma suurt suud kinni hoida!) Ta on täielik staaaaaaaaaar. Casillas muudkui musitas teda, kui nad staadionilt ära kõndisid, ja vastaste peatreener oli vihane, sest tema meelest anti lisaminuteid liiga palju.
Siis algas lisaaeg ja esimene viisteist minti ei juhtunud mitte midagi. Ma olin Reali suhtes lootusrikas, sest nad on siiski tugevam võistkond. Täpselt enne lisaaja esimese poole lõppu läks aga tv6-l pilt eest ära ja nad nõudsid mingit parooli, et edasi vaadata, sest kell oli 12 saanud. Ma ei tea, kas selle tõpruse eest on vastutav tv6 ise või meie teenusepakkuja, aga PÕLEGE PÕRGUS! Ma ei leidnud mitte kuskilt netist laiv-mängu ja pidin ainult nukralt delfi jalkablogist lugema, kuidas Real lõi viimases pooles väravaid: üks, kaks, kolm... See on siis see olukord, kui üks silm nutab, teine naerab: ma olin Reali üle nii rõõmus, aga MA JU EI NÄINUD MIDAGI! Lõpuks võitsid nad 4:1 ja see oli seda magusam, et nad oleks peaaegu 1:0 kaotanud, kui poleks olnud staar Ramost! Isegi Ronaltsikul poleks siis midagi teha olnud.

Casillas musitab Ramost

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar