pühapäev, 16. oktoober 2016

Better work bitch

Viimasel ajal olen saanud töö juures jälle rohkem aega veeta, kui oleks ideaalne. Nimelt pidi üks töökaaslane erakorralisele opile minema ja on mitu nädalat rivist väljas. Meil on nagunii juba ammu üks töötaja puudu ja sellega koos on meil puudu kaks töötajat. Reede õhtuks ma tundsin, kuidas mul tõesti ära flippima hakkas.

Õnneks tuli nädalavahetuseks laenuks üks meie endine töötaja ja mina sain ka kaks vaba päeva. Jumala eest, ma pole ammu nii õnnelik olnud. Laupäevase päeva magasin lihtsalt maha. Sellest on nii kahju, aga mul füüsiliselt ei olnud energiat, et ennast liigutada. See-eest täna jõudsin juba ujumas ja natuke šoppamas käia. Ja söömas ja teed joomas. Täna on mul tõesti juba inimese tunne peal.

Seekord oli ujulas meeldivalt vähe rahvast. Võib-olla lõpetasid inimesed alles oma pühapäevahommikusi pannkooke. Ma püüdsin juba eos vältida olukorda, kus ma ujumise asemel veedan liiga palju aega saunas või mullivannis, ning libistasin end esimese asjana basseini. Siis läksin mullivanni lõõgastuma, seejärel basseini tagasi, kusjuures jõuvarudelt olin jälle täiesti värske (rääkimata sellest, et pooltühjal rajal oli väga lahe ujuda) ning alles kõige lõpus võtsin saunad ette. Täiuslik käik oli.

Ja miks ma ütlen, et käisin šoppamas natuke - ma tõesti hankisin endale ainult asju, mille kohta olin viimased kuu aega mõelnud, et mul on uusi vaja. Näiteks uus kosmeetikakott Tigerist ning uued tassid Kaubamaja kodumaailmast.

Kui ema ükskord Tallinnas käis, siis me sorisime ka kodumaailmas ringi ning ema jutustas, et ühele ta ülikooli õppejõule oli kodumaailm alati olnud selliseks pühapaigaks, kuhu ta läks, kui tahtis stressi ja pingeid maandada.
Ma olen sellise lähenemisega täiesti päri. Igasugused kodumajanduspoed on mõnusad ja meeldivad mulle. Ma mõtlen, et käterätid! Seebialused! Kas võiks maailmas olla midagi võrratumat? Aga Kaubamajas on see kõik veel ilusam kui tavalistes poodides, sest iga väljapanek on kena ja sinna polegi vist üldse ära eksinud midagi stiilitut. Kõik on megailus.
Endale uusi tasse otsisin juba ammu, aga kuskilt mujalt ei leidnud endale meeldivaid, seega mõtlesin, et Kaubamajast ikka leian. Ja leidsingi:

Kas pole armsad??
Ma olen kindlalt nõuks võtnud, et minu koju ei tule kunagi üksteisega kokkusobimatuid imelikke kruuse. Kõik peab käima komplektis ja kui kuskilt peaks ikkagi tekkima mingeid tähtkuju-kruuse, siis kavatsen ma nad sügavale kapipõhja ära peita:D

Ning vabast päevast edasi rääkides, tahtsin täna õhtul minna ka kuhugi teatrisse. Reaalselt mul polnud kuigi kõrgeid nõudmisi, lihtsalt tahtsin ükskõik millisele etendusele vaba piletit. Aga kõik on välja müüdud. Kui mu enda guugeldamised vilja ei kandnud, läksin lausa Piletilevisse küsima, aga nad kinnitasid sama. Damn, Tallinnas peab ikka oma teatriskäiku kõvasti ette planeerima. Ma olen suht harjunud sellega, et Viljandis, kui mul tuju tekkis samal õhtul midagi vaadata, siis oli tavaliselt mõni pilet ikka saadaval. Siin on teatreid tohhuijaa, aga kõik on välja müüdud.
Tegelikult on see muidugi hea asi, sest tähendab, et inimesi huvitab kultuur. Ainult et mina pean hakkama oma asju ette planeerima.
Tsipa raske, kui ma ise ka ei tea, millal järgmisena vaba olen või mitte...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar