pühapäev, 20. oktoober 2013

To my homegirls here with the big butt, shaking it like we at a strip club

Oo, Google Translate, mu parim sõber praegu. Aitab mul igasuguseid kirju kirjutada. Ma loodan, et ta mul ka kunagi prantsuse keelt rääkida aitab, hahaha.
Aga Polina andis mulle ühe netilehe, kus saab erinevaid kursuseid võtta, sealne prantsuse keele oma on küll väga viis. Mul tuleb kohe meelde, kuidas ma olen üritanud selles keeles raamatut lugeda (feil), DVD järgi õppida (millest oli tegelikult kasu ja mille ma ka läbi tegin) ja grammatikaraamatut teha, mis mulle meeldis, ainult see raamat ei mahtunud mul kohvrisse ja jäi Inglismaale maha. Kui aus olla, siis päriselus rääkimisel poleks grammatika tuupimisest nagunii kasu.

Öösel ei tulnud mul und. Panin tule põlema ja hakkasin Dawkinsi "Luulu jumalast" lugema. Päär tuli kah siis üles, kui juba peremehed ees, ja hakkas ringi hüppama ning metsikute silmadega vahtima erinevaid kohti õhus. Väljas oli kummituslik täiskuu ja kell umbes kolm. Siis mul tõmbas küll kergelt kõhedaks, sest mina ei näinud mitte midagi. Ma üritasin küll endale öelda, et kass ajab mingit putukat taga, aga ma isiklikult ei näinud mitte midagi, ükskõik kui palju ma ka silmi ei pingutanud. Ma üritan endas vaikselt teaduspõhist maailmavaadet arendada ja mitte igasugu lollusi uskuda, aga siis hüppas see paganama kass meie väikese kapi peale ja hakkas seda võbistama. Ta lihtsalt seisis seal ja vahtis mind oma pungis silmadega, kõrvad kikkis, nagu istuks mingi kummitus minu pea kohal... või siis tiirleks mu ümber putukas, ja kapp ta all lihtsalt kõikus edasi-tagasi. (Ma käisin praegu seda kappi kontrollimas ja minu kergenduseks ta tõesti pole balansis. Aga ma pole kunagi varem näinud, et ta niimoodi liiguks.)
Siis ma otsustasin, et tegemist peab olema mingi äädikakärbsega, mida ma ei näe, ja lugesin edasi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar