kolmapäev, 16. oktoober 2013

Oleee, oleee olee oleeeeee

Ema söödab kassile karvapallipastat ja kiidab: "Pista, Kusti, kõik on klimbid."

Kui me nädalavahetusel vanaema juures käisime, siis unustas ema oma fööni maha ja otsustas kohapeal uue osta (me olime vanaema juures poolteist päeva). Ma püüdsin teda veenda, et selleks pole just otsest vajadust, aga ta ei suutnud föönitamata uut päeva alustada. 
"Aga arvesta sellega, et see läheb blokki," ütlesin ma. Ei ähvardanud, lihtsalt hoiatasin. Õigemini konstateerisin fakti.

Täna linna hääletades sain taas esimese auto peale. Ma ikka ruulin, otsustasin. Mees oli Viljandist. "Mulk," pomisesin endale nina alla, aga ta kas ei kuulnud mind või teeskles, et ei kuule. Muidu oli hästi tark tüüp, tegeles raamatute küljendamisega. Mul oli igatahes väga huvitav pooltund.

Ah jaa, ja selline teema ka, et kuskilt lugesin artiklit selle kohta, et raadiojaamad lasevad kogu aeg sama muusikat. Ühesõnaga keegi kuulas ja nuttis. Mulle tuli kohe meelde Star FM ja tema Bryan Adams. Hiljem samal päeval keerasin raadio Star FMi peale. Lasti "Wicked Game'i", mis on väga hea laul. Mm. Ja kohe järgmine oli Bryan Adams.
MOTT, mõtlesin ma raadiot kinni keerates.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar