laupäev, 4. juuni 2011

Tantsin

Tantsin peegli ees oma kõige kõrgemate kingadega No Doubti laulude järgi. Gwen Stefanit lihtsalt peab armastama. 

Ema küsis telefonis: "Kui sul jälle vabad päevad on, kas tuled siis koju?"
"Jah, miks mitte."
"Siis peab jälle luku ära vahetama," ütles ta murelikult.
On raske nende lastega. Muide, mis vanuses üldse lõpetatakse kodus käimine? Paljud vist lõpetavad kohe, kui eraldi elama kolivad. Või ma ei tea. 

Koristasin lõpuks oma toa ära. Magasin väääga kaua, üheteistkümneni, ja kohe, kui silmad lahti, siis koristama. Tõstsin kõik oma asjad laiali, Tiinast tühjaks jäänud kohtadele, ja tegin toa täiesti Anne-Mai-likuks. Mulle juba meeldib nii. Ma just harjusin üksi elamisega ära.

Küünal põleb. Sume. Ma muuseas kardan nüüd tikku põlema panna. Pärast seda, kui endal juuksed põlema pistsin, pean ennast iga kord kolmkümmend sekundit (to Mars) veenma, enne kui julgen tikku tõmmata. Ja ta kipub iga kord kuhugi lendama. Laua peale või maha... Nagu needus oleks peal. Täiesti taandareng. Varsti ei julge enam pliiti tööle panna ja nii edasi. Ei, pliidiga on ka jama. Pärast seda, kui meil köögis varasem kõige kiirem pliidiauk aeglaseks jäi ja ma muude peal süüa hakkasin tegema, juhtub kogu aeg nii, et panen endale vee keema, aga kui uuesti kööki lähen, ei mullita mitte miski. Sest ma olen sisse keeranud mingi teise pliidiraua, mitte selle, kus pott on. Neid on nii palju! Mina ei saa aru, milline lüliti millise raua kohta käib.

Tiina lõpetas täna oma Elleri-kooli ja ma käisin seda tunnistamas. Riietusega sobivatel kingadel olid kontsaplekid puudu. Mis siis muud, kui peopaigani panin madalatega ja sinna jõudes vahetasin (plekkideta) kontsad alla. Ma teen kogu aeg nii. Sukkpükse ka ei olnud. Mis siis ikka, suvine aeg ja paljad koivad.

Aktus oli superarmas. Seal oli see pluss, et hümni tausta mängis päris elus orkester. Sest tegu oli ikkagi Elleriga. Ja kui lõpetajaid välja kutsuti, siis neile saluuti mängiti ka laivis. Nii šeff. Ja enne toimus kontsert, kus lõpetajad oma oskusi demonstreerisid. Pst! Tiina oli kõige lahedam.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar