esmaspäev, 20. juuni 2011

Kummelitee

Vahetuse vanem ütles mulle: "Tead, Anne-Mai, täna õhtul ma vist ainult söön ja siis kohe magama."
Küsimärk küsimärk. Kui me saame lahti peale ühtteist, mida sa siis veel tavaliselt jõuad teha?
"Ah, ma vaatan telekat, koristan võib-olla veidi..."
Tõsiselt, koristab? On ikka inimesel viitsimist. Sellega seoses: jõudsin ise ka äsja koju. Naaber teeskleb surnut või magab ja arvatavasti tahab üldiselt vaikust. See-eest mina tahtsin pessu ja süüa ja telekat vaadata ja muidu ringi tuulata. Tuli leida kompromiss. Niisiis ma tuulasin ringi.
Mul ei tule ka vara und, kui järgmine päev on vaba. 


Täna oli täiesti normaalne päev. Polnud midagi hullu. Jeeee. Muide: kontsert ülehomme! JEEEEEEEEE!!!! Seda tunnet, mis on tööpäeva lõpul, kui tead, et ees on kolm vaba päeva (ja kontsert!), ei saa millegagi võrrelda. Ainult et muidugi saab. Kes sul keelab seda näiteks apelsiniga võrrelda?


Aahhh, kui ma saaks viis kr eurot iga korra eest, mil mulle kassas valerahateemalisi nalju tehakse, siis oleks mul juba...noh, mõni euro kindlasti. Kakskümmend vist. See ei ole ju kuigi palju. Ei mõju üldse. Kustutaks selle lõigu maha...aga ei viitsi.


Täna koju tulles kükitasin natukeseks parki maha ja mõtlesin, et jaanipäevaks kõrgeks kasvab rohi, ja et jaanipäev ongi varsti käes, ja et puude ladvad on lummavad. Minge suveööl (praegu selleks sobiv aastaaeg) ja kuulake, kuidas puud kohisevad. Ja vaadake, kui tumedad need on. Ja kui sume on taevas. Täna ei ole sume, sest pilves ilm on. Ausalt, ilm, maga välja. Ma tahan randa!!!
Hehe, tuleb edasi unistada.

Nägin täna maailma kõige armsamat beebit. Ta isa õpetas talle juba kaardiga maksmist (õige, varakult tehnikateadlikuks!), okei, lihtsalt lasi tal kaarti sisse lükata, ja ma naeratasin beebile, ja ta naeratas vastu nii avalalt, nagu seda ainult titad teha oskavad. Ja hakkas kätega vehkima. Ta oli lihtsalt nii nunnu!!!

Hüvasti ja head ööd. Muuseas, mul on tunne, et hakkan seda tuba igatsema. See on armas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar