reede, 29. oktoober 2010

Pippi

Ajakirja Mood mingis numbris oli esikaanel Birgit Õigemeel. Sestap oskan teile tsiteerida Birksi kolme plaadi pealkirju: "Birgit Õigemeel", "Ilus aeg" ja "Teineteisel pool".
See on üle ootuste hea. Esimene plaat - kaks punkti originaalsuse eest. Teine lööb intrigeeriva nimega: tütarlapse isikupära nõrgub üle ääre. Kolmas - grammar fail much?? Uskumatu, et kogu selle tiimi hulgas, alustades Birksist endast ja lõpetades, ma ei tea, plaadi levitajaga, ei leidunud kedagi, kes oleks küsinud: "I can haz some õigekeelsussõnaraamat?" 
HAHAHHHHHHHHHHHAAAA (ei tea, miks ma naeran)

Täna oli kuidagi nii hea päev. Lihtsalt oli ja on siiani hea olla. Mul on nii mõnus siin oma väikeses pesakeses, kuigi veel mõnusam oleks kodus Puhjas olla, aga sinna jõuan juba homme. Kõik mu mõtted justkui peegeldusid täna teistes vastu ja nad olid minu vastu... noh, kenad. Kusjuures mõtete valitsemine on minu jaoks endaga töötamise juures kõige raskem. Ma võin vene keelt õppida, hommikuti jooksmas käia ja sirget rühti hoida, aga halbu või tüütuid mõtteid endast eemale ajada ikkagi ei suuda. Kunagi arvasin, et mõte ei ole tegu. Või et see ei ole tähtis. Aga see mõjutab kõike minu ümber. "Eat pray love"-is oli ka tsitaat, mis käis umbes nii, et kui sa ei valitse oma mõtteid, ei valitse sa midagi. Aga mõni päev käin ma ringi, mõtlen ainult tigedaid ja tüütuid mõtteid, nii et endal hakkab ka halb. Ühesõnaga ussitan seest täiesti. Mulle ei meeldi selline inimene olla. Ma tean, et see tasub endale kätte, aga mulle tõesõna ka lihtsalt ei meeldi selline olla.
Sellepärast ongi hea, kui mõnel päeval tulevad head ja positiivsed mõtted niisama, ilma pingutamata, ja halbu, mida mõtlemata jätta, ei ole.
Oota, ma just norisin täiega Birksi kallal. Kurat:D (Kutsun teda nii koduselt, sest meie, eestlased, oleme nagunii üks suur pere.)
Ja jooksmas käisin ma ka mingi kolm korda ning venku raamatut pole üle nädala lugenud. Ja mul ei ole rühti. Ma olen ikka feil küll.

Täna õhtul on Dracula film, aga mingi kohutavalt hilja. Kahju! Ma ei püsi nii kaua üleval.
Tervitussõnad sulle, Minn! Hej, svenska flicka! Moi, Dag Hartelius, jag Pippi Longstocking! Rohkem rootsi keelt kahjuks ei oska...
Ei, oota, üks tuli veel: Bullerby. See on sõna!

3 kommentaari:

  1. Tack så mycke!

    Võta lahti google esileht, trüki sisse "who's the cutest" ja vali "I'm feeling lucky" :)

    VastaKustuta
  2. Awwww :D
    Jõime täna veini koos...Rääp oli Liisu süles nunnu. Sa võiksid ka siin olla!

    VastaKustuta
  3. Aitäh :)
    Paari kuu pärast olengi :)

    VastaKustuta