reede, 8. oktoober 2010

Topelt ei kärise

Sain nimelt ühelt kandideerimiselt kaks eraldi äraütlemiskirja, kahekümneminutise vahega. Eks see cliff kirjutas kirja ära, mõtles natuke ja otsustas, et äkki see loll ei saanud aru, saadan ühe veel. Hästi tegi tegelikult.

Ma astun  toas ringi käies ikka veel valele poole, sinna, kus riiul varem oli. Tõstsime Tiinaga nimelt toa ringi, põhimõtteliselt vahetasime voodid ära ja muud värki ka. Ja Tiina vaatas karmil ilmel seda seina, mis varem oli minu voodi kohal, ja käskis, et tema tagasitulekuks seina puhtaks teha, või ta kutsub Chuck Norrise, kes roundhouse kickib selle seina puhtaks.  Okeii. Ning samuti väitis ta õhtul magama minnes, et tema vanal voodikohal oli alati halvem, justkui rõhus rinna peale või midagi. "Jaa, sinu kohal on ikka palju parem," ütles ta uniselt. Mida ma tegin???? Aga mul on üldiselt nii hea uni, et mina olen need paar ööd suurepäraselt tudunud. Katsugu ainult mind miski rõhuma tulla ja ta saab tuupi!

Haha, ja kui me mööbeldasime (pärast 23 oli), siis naaber tuli, päris, kas me tõstame mööblit ringi ja mida me enda arust mõtleme. Paar päeva hiljem pesi ta ise hommikul kell kuus nelikümmend kaks pesu. Samuti võib ta vabalt öösel kell üks sõpradega esikus lärmata, nii et saagu üle.

Teadsite, et ainult tüdrukud ei põe oma kaalu pärast? Kuulsin tänaval, kuidas mingi väike poiss emale kurtis: "Ma kaalun ikka alles kolmkümmend kilo." Ja ema lohutas, et nüüd kindlasti juba üle kolmekümne. Naljakas. 

Täna on reede, ärkasin päikselaigus naabri kolistamise peale(haaa!), ümisesin "Because you're amazing, just the way you are...", panin raadio käima ja sealt tuli sama laul. Siis hakkasin jäätist sööma. Kui see ei ole täiuslik hommik, siis ma ei tea, mis üldse on. 
Kartul on rääkinud.

1 kommentaar: