neljapäev, 14. oktoober 2010

Karu silmad on kui sulakuld

Te ei taha ühikas pesuväel ringi käia, isegi kui esik on täpselt kaks sammu pikk. Just siis jääte te naabrile vahele.
Lugesin eile Couplandi "Tüdruksõber koomas" ja ka see raamat oli masendav, eriti koosmõjus Mansoni Mechanical Animalsiga. Järgmiseks võtan sellelt kirjanikult kolmanda raamatu ja ka see on masendav. Kindlasti. Ja lisaks läheb enne põrgu jäässe, kui ma ühe jaapani mõistatuse ära teen. Kuidas Mirjam sellega hakkama saab?? Või üldse keegi?

Oh sa püha pastakas, võiks öelda, suhteliselt külm on siin ühikas. Ma teen iga päev  jalavanni ja pärast vee keetmist kallistan  tükk aega oma kuuma parimat sõpra teekannu. Võtan meile salli ümber ja oleme nagu väike perekond. Sooooooooooe.
Telekas just ütles mingi sotsiaaldemokraadist ahv, et peab oma valijaid keskmisest targemaks ja intelligentsemaks. Oo kui hästi öeldud, tahaks kohe sotsiks hakata!! Kui sellel erakonnal ka mingi programm oleks. Nad ei saa ju isegi aru, mille poolt või vastu nad on. Hüppavad kelle hõlma alla saavad, olgu selleks Kesk või Reform.
Lõpetuseks tahaks anda suure sooja kallistuse ehitusmeestele, kes maja juba mitmendat kuud suure, sopase, porise, kivise sõjatandriga on ümbritsenud. Koht, kust inimesed saaksid läbi käia? Ei, ei, pole vaja. You guys are the best!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar