reede, 17. aprill 2015

Kuna eile oli Liisul sünnipäev, siis käisime emaga teda töö juures üllatamas. Võtsime Lõunaka raamatupoest kaardi ning seni, kuni ema sisse kirjutas, kolasin mina niisama ringi ning leidsin kogemata, et Caitlin Moran on uue raamatu kirjutanud. Jeeei!

Midagi pikkade bussisõitude ajal lugemiseks

Liis pakkus meile kohvi ja šokolaadikommi. Edasi käisime emaga Ristiisas söömas (suur üllatus küll), kus oli lõunaselt kiire. Kuulasin pahaselt pealt, kuidas üks klient kelneri peale karjus.
Käisin jälle Aurast läbi. Need saunad on supermõnusad. Veepargis skoorisin pallidega korvi visata ja soome vanamehed plaksutasid mulle, kui õnnestus. Staar. Samuti hiivasin endale ühe neist suurtest kummirõngastest, mis seal ringi hulbivad, ronisin sisse ja õõtsusin tükk aega ringi nagu laevukesel. Sest ma olen laps.
 

Päär on leidnud päevas ühe puhkehetke, tekiks pleed, padjaks linik ja linaks Puhja valla leht

Ostsime emaga eelmisel nädalal Päärile loomapoest üleskeeratava hiire ja naersime ise hüsteeriliselt, mõeldes, kui palju nalja sellega saab. Kahjuks on ainuke, kes hiirest ei huvitu, Päär. Ta veidi vist pelgab selle surinat ja hüppab iga kord hoolega eemale, kui hiir läheneb. Mulle endale meeldib aga sellega mängida küll.

Ja lõpetuseks minu uued roosad ketsid

1 kommentaar: