kolmapäev, 26. november 2014



Lugesin praegu sellist artiklit. Esiteks on minu meelest imelik, et ajakirjandusartiklis võib pealkirjas kasutada sellist hinnangut nagu "kibe pettumuskiri". Hinnangu peaks andma siiski ju lugeja?
Teiseks on artikli järgi teema vaid Kersna intervjuu Pealtnägija reklaamis kajastamise kohta, mitte Pealtnägijas kajastamise kohta.
Kolmandaks saatis Kärmas Kersnale kirja eraviisiliselt ning selle väljavõte ei tundu mulle isiklikult küll kibestunud.
Neljandaks ei tea ma tõesti, miks Pealtnägija peaks kellelegi reklaami tegema.

Üldse... mis teema on Kersnaga? Eesti rahva suur lemmik, väga sümpaatne, tark mees... alati mulle ka meeldinud. Aga viimasel ajal ei tundu midagi tema juures nagu õige. Iga liigutus on enesepromomine. Veel üks asi: kui suvel oli see Evelin Ilvese skandaal, siis kirjutas Liina Kersna Evelini kohta hukkamõistva arvamusartikli (või vist kirjutas oma Facebookis, end lubas Delfil end tsiteerida). Sealjuures teavad ometi kõik tema ja Kersna lugu. Neid kahte omavahel sebides Vahuri juba hõivatud suhtestaatus küll ei kõigutanud. Ja siis sa tuled niimoodi teisele lajatama? Minu meelest kirjutas Vahur Kersna hiljem veel oma naise seisukohta toetava artikli ja mina mõtlesin seda lugedes: bitch, please. Nii silmakirjalik!

1 kommentaar: